1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
13-03-2016 01:25

Καλαρά: «Μας πρόδωσε η ψυχή μας»

Στην απειρία των αθλητριών της στάθηκε η Μαρία Καλαρά μετά την ήττα του Μαρκόπουλου από την Ελπίδα Αμπελοκήπων, τονίζοντας πως το μέλλον ανήκει στις παίχτριες της.
«Στο τρίτο σετ φάνηκε η απειρία των κοριτσιών που δεν κατάφεραν να κρατήσουν την διαφορά και να ξαναμπούμε στο παιχνίδι. Θεωρώ πως δεν μπήκαμε στο παιχνίδι, ήμασταν εκτός ρυθμού και δεν μας βγήκε το παιχνίδι. Ο στόχος δεν ήταν να φτάσουμε στο φάιναλ-4, μας βγήκε καθώς περάσαμε το εμπόδιο του Ηρακλή Κηφισιάς. Σίγουρα όταν φτάνεις εδώ τα περιμένεις όλα. Μας πρόδωσε η ψυχή μας, τα παιδιά έχουν ταλέντο και θα το αποδείξουν στο μέλλον. Αύριο θα κυνηγήσουμε την τρίτη θέση».

6 σχόλια

  • Comment Link Νεμεσις Τετάρτη, 16 Μαρτίου 2016 07:03 posted by Νεμεσις

    Και για να μην ξεχνιόμαστε, το Μαρκόπουλο δεν ήταν πριν 2 χρόνια που πήρε τη 2η θέση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Νεανίδων χάνοντας από την Ελπίδα Αμπελοκήπων 3-2 παίζοντας Μ Ο Ν Ο με παίχτριες των ακαδημιών του, χωρίς καμία προσθήκη (η Ψωμά τραυματίστηκε στον ημιτελικό), και μάλιστα με Ε Λ Λ Η Ν Α προπονητή ?????
    Πού είναι τώρα όλες και όλοι αυτοί ???????
    Όταν σπέρνεις ανέμους θύελλες θερίζεις ....

  • Comment Link Γιάννης Αλακώστας Δευτέρα, 14 Μαρτίου 2016 15:32 posted by Γιάννης Αλακώστας

    Περί ποιας απειρίας ο λόγος κυρία μου ; Εσεις και ο σύλλογός σας δεν διατυμπανίζετε ότι η γυναικεία σας ομάδα αποτελείται απ όλα αυτά τα κορίτσια και αρκετές είναι μέλη Εθνικών ομάδων ; Επίσης εσείς δεν είσαστε αυτοί οι οποίοι συνεχώς αναφέρεστε στη ξεχωριστή δουλειά που γίνεται με πρωτοστάτη τον Σέρβο προπονητή ;
    Αν δεν είχατε στόχο να προκριθείτε στο final 4 όπως λέτε, γιατί διοργανώσατε ολόκληρο final 4? ;τόσο μεγάλη έκπληξη δλδ ήαν η πρόκριση επί του Ηρακλή Κηφισιάς ;
    Ενα τελευταίο ερώτημα, Επειδή μιλάτε για ανάπτυξη, για πείτε μου ποιες από αυτές που αγωνίζονται έιναι γηγενείς αθλήτριες του συλλόγου σας ; Να ναι καλά οι μπαμπάδες που πληρώνουν για αθλήτριες και ο σύλλογος κάνει μεταγραφές τάζοντας μόρια και πανεπιστήμια. Σοβαρευτείτε.

  • Comment Link Μανος Καρατζας Δευτέρα, 14 Μαρτίου 2016 15:26 posted by Μανος Καρατζας

    Ιδιαιτερη εντυπωση -και οχι ευχαριστη- προκαλεσε η ομαδα νεανιδων του Μαρκοπουλου. Ενα αχρωμο συνολο, χωρις ρυθμο, χωρις παθος, με διεκπεραιωτικη λογικη στο παιχνιδι και παρα πολλα αβιαστα λαθη. Χωρις να παραγνωριζω το ταλεντο των αθλητριων του θεωρω οτι κυριως λογω του νεαρου της ηλικιας τους τους αξιζει καλυτερη αθλητικη και ψυχολογικη προετοιμασια!

  • Comment Link μαρκο Δευτέρα, 14 Μαρτίου 2016 07:27 posted by μαρκο

    Μόνο τίτλο και bonus? Οι τωρινές υποσχέσεις είναι ... υποτροφία σε πανεπιστήμια ή κολλέγια του εξωτερικού μετά το πέρας των λυκειακών σπουδών. Και οι άμοιροι γονείς πέφτουν στην παγίδα των ψευτο-καραγκιοζο-παραγόντων που τους τάζουν, τάζουν,...
    Όσον αφορά τις αθλήτριες, και βέβαια έχουν ταλέντο και βέβαια το μέλλον είναι μπροστά τους. Πάνω απ΄όλα και πρωτίστως πρέπει να κοιτάξουν το σχολείο τους και γενικότερα να αποκτήσουν τα εφόδια που θα τους δώσουν μια μάχιμη θέση στην αγορά εργασίας και γενικότερα στη ζωή τους.
    Σ Ε Μ Ν Α & Τ Α Π Ε Ι Ν Α να συνεχίσουν και το volley, χωρίς να ακούν τις ψεύτικες υποσχέσεις των παραγόντων των συλλόγων.

  • Comment Link Άννα Γούλα Κυριακή, 13 Μαρτίου 2016 20:45 posted by Άννα Γούλα

    Η ηττοπάθεια σας πρόδωσε και το γεγονός ότι δεν έχετε καταφέρει ακόμα να παίζετε σοβαρά σαν ομάδα! ποιος ευθύνεται άραγε γι' αυτό;

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ