1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
06-03-2016 21:50

Κουτουνίδης: «Παλέψαμε μέχρι το τέλος για τον τίτλο»

Ο προπονητής του Πήγασου Πολίχνης, Στέλιος Κουτουνίδης, ο οποίος καθοδήγησε την ομάδα μέχρι την κατάκτηση του πρωταθλήματος εφήβων δήλωσε:
«Είμαι χαρούμενος και ευτυχισμένος. Ήμασταν το αουτσάιντερ του τελικού παίζοντας σε ένα γήπεδο πιο φιλόξενο για την ΕΑΠ, αλλά νομίζω ότι σταθήκαμε καλά και δείξαμε στους αντιπάλους ότι είχαμε τη θέληση και τη διάθεση να παλέψουμε ως το τέλος. Στο τάι-μπρέικ αυτό μέτρησε, είχαμε την ψυχολογία με το μέρος μας κάνοντας το 2-2 στα σετ και δίκαια κατακτήσαμε το πρωτάθλημα απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα».

-Ο τελικός δηλαδή κρίθηκε στο 4ο σετ;
«Πιστεύω πως ναι. Εμείς ισοφαρίζοντας πήραμε ψυχολογία και αυτοπεποίθηση και πιστέψαμε ότι μπορούμε να ανατρέψουμε την κατάσταση και να πάρουμε τον τίτλο. Παράλληλα από την άλλη πλευρά οι παίκτες της ΕΑΠ ταρακουνήθηκαν».
-Σε αυτές τις ηλικίες μετράει περισσότερο πώς μπορούν να στηριχτούν τα παιδιά με ταλέντο για να κάνουν το επόμενο βήμα στην καριέρα τους. Είδατε τέτοια παιδιά στο φάιναλ-4;
«Καταρχήν να συμφωνήσω ότι πράγματι ο μεγάλος στόχος πρέπει να είναι η στήριξη παιδιών με ταλέντο και προσωπικά είδα αρκετά παιδιά στο φάιναλ-4. Υπάρχουν και προπονητές που προσπαθούν να εμφυσήσουν στα παιδιά την αγάπη για το βόλεϊ και όταν και οικονομικά η χώρα μας μπορέσει να σταθεί καλύτερα στα πόδια της, τότε θα κάνουμε και πιο δυνατές ομάδες».


«Μεγάλη συγκίνηση»

Ο ακραίος του Πήγασου Πολίχνης, Κώστας Καπετανίδης, που σάρωσε στις ατομικές διακρίσεις και αναδείχτηκε πολυτιμότερος παίκτης του φάιναλ-4 της Ναυπάκτου δήλωσε: «Είναι μεγάλη συγκίνηση , για εμένα, θέλαμε τον τίτλο και αυτό μετράει περισσότερο από τις ατομικές διακρίσεις, οι οποίες απλώς ήταν το κερασάκι στην τούρτα».
-Δίκαια ο Πήγασος Πολίχνης έφτασε στον τίτλο;
«Αυτό θα το κρίνει ο κόσμος. Μην ξεχνάμε ότι ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι που πήγε στο τάι-μπρέικ. Πιστεύω ότι θέλαμε τη νίκη περισσότερο από την ομάδα της ΕΑΠ».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ