1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
26-02-2016 23:53

Δύο στα δύο η Ελπίδα, νίκη για τον Αρχέλαο

Η Ελπίδα Αμπελοκήπων έκανε το 2χ2 στον Α’ όμιλο της ημιτελικής φάσης του Πανελληνίου πρωταθλήματος Νεανίδων, ενώ ο Αρχέλαος Κατερίνης πανηγύρισε την πρώτη του νίκη.
Την δεύτερη νίκη της στην ημιτελική φάση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Νεανίδων σημείωσε στη Λάρισα η Ελπίδα Αμπελοκήπων επί του Ηρακλή Ιωαννίνων με 3-0.

O Hρακλής διατήρησε προβάδισμα 2-3 πόντων μέχρι τα μέσα του πρώτου σετ και στη συνέχεια η Ελπίδα ανέτρεψε την κατάσταση. Δύο χαμένα σερβίς στον 23ο και τον 24ο πόντο ξανάβαλαν την Ηπειρωτική ομάδα στη διεκδίκηση του σετ, αλλά η Ελπίδα ήταν αποτελεσματική στις κόντρα επιθέσεις και προηγήθηκε 1-0.

Η συνέχεια όμως δεν ήταν ανάλογα συναρπαστική, αφού η Ελπίδα πίεσε πολύ από τη γραμμή του σέρβις και η υποδοχή του Ηρακλή κατέρρευσε, με αποτέλεσμα η διαφορά να εκτοξευθεί σε διψήφιο αριθμό πόντων και το παιχνίδι να τελειώσει εύκολα για την ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Τα σετ: 3-0 (26-24, 25-11, 25-15)

ΕΛΠΙΣ (Χρυσομαλλίδης): Καραμούτσα, Νώτη, Κομνίνο, Ντολοπούλου, Καλαντάτζε, Δροσοπούλου, Δάκου (λ) - Ευγενίδου (λ), Παπάζογλου, Χυτίρογλου, Σαλαγκούδη, Τσιφλικιώτη, Δριντσούδη, Πανταζή.
ΗΡΑΚΛΗΣ (Ζιώγος): Κατσιμάνη, Δασκάλου, Ζερβοπούλου, Παναγιωτίδου, Ζιώγου, Καρατζόγλου, Α. Τσάνη (λ) - Αναστασούλη (λ), Ν. Τσάνη, Σταύρου, Γκλαντζούνη, Δημητρέλλου.

Ο Ερμής Δράμας ξεκίνησε καλύτερα και τον αγώνα και πήρε το πρώτο σετ, ωστόσο στα επόμενα δύο ο Αρχέλαος κυριάρχησε πλήρως για να ακολουθήσει ένα δραματικό τέταρτο σετ.

Η ομάδα της Δράμας είχε σταθερά το προβάδισμα με τον Αρχέλαο να ισοφαρίσει στο 21-21 και να παίρνει τελικά το σετ και τη νίκη στις λεπτομέρειες.

Τα σετ: 1-3 (25-20, 18-25, 16-25, 23-25)
ΕΡΜΗΣ (Κυριαζίδης): Λαμπράκη, Μιχαηλίδου, Παλλικάρη, Γαϊτανίδου, Παπαϊωάννου, Νταλιάνη/ Παπαποστόλου (λ), Ιωαννίδου (λ), Κάππα, Λασκαρίδου, Βροχίδου, Πασπαλά.
ΑΡΧΕΛΑΟΣ (Τσιουπλής): Μάτιου, Γεωργαντά, Πεπονή, Τσιουτσιούλη, Ντίτσα, Χανδόλια/ Συβρίδου (λ), Α. Δερβένη (λ), Φ. Δερβένη, Τζιλίνη.

Η βαθμολογία
1.Ελπίδα (6-1) 4
2.Αρχέλαος Κατερίνης (4-4) 3
3.ΕΑ Λάρισας (3-1) 2
4.Ερμής Δράμας (2-6) 2
5.Ηρακλής Ιωαννίνων (0-3) 1

Το αυριανό πρόγραμμα
18:00, Ερμής Δράμας - Ηρακλής Ιωαννίνων
20:00, ΕΑ Λάρισας - Αρχέλαος Κατερίνης

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ