1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
06-02-2016 14:00

Κουμπλής: «Η διοίκηση κρατάει όρθιο τον Πανελλήνιο, με αυτά τα παιδιά βλέπουμε το μέλλον»

Το εγκώμιο της διοίκησης του συλλόγου έπλεξε ο προπονητής του Πανελληνίου, Τάσος Κουμπλής μετά τον πρόκριση στον τελικό εφήβων της ΕΣΠΑΑΑ.

«Το Κολλέγιο είναι μια ομάδα πολύ ανταγωνιστική. Κατά τη διάρκεια του πρωταθλήματος έχουμε χάσει δυο φορές από αυτή την ομάδα, αλλά πιστεύω ότι αυτά τα παιχνίδια χαθήκανε γιατί δεν είχαμε το μυαλό μας μέσα στο γήπεδα. Σήμερα μπορώ να πω ότι παίξαμε βόλεϊ. Δουλέψαμε πολύ καλά τακτικά. Κάποια στιγμή πήγε να γυρίσει το παιχνίδι γιατί κάναμε απανωτά λάθη, τα οποία δεν επιτρέπονται. Στο βόλεϊ είναι πολύ σημαντικό, αν δεν μπορείς εσύ να πάρεις τον πόντο, τουλάχιστον να μην τον δώσεις στον αντίπαλο. Ενώ το είχαμε πει αυτό και έγινε στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα, στο τρίτο σετ πήγε να γυρίσει το ματς για αυτό στον λόγο. Ευτυχώς καταφέραμε με υπομονή να γυρίσουμε το σετ.  Εφόσον συμμετέχουμε στο Final 4, Θέλουμε να πάρουμε τον τίτλο. Νέα παιδιά είναι και όλοι θέλουν να κερδίσουν.

Υπήρξε αιμορραγία στον Πανελλήνιο. Αξίζουν συγχαρητήρια στον πρόεδρο και τους συνεργάτες του, που πασχίζουν να κρατήσουν όρθιο αυτόν τον σύλλογο. Ο Πανελλήνιος δεν έχει την οικονομική δυνατότητα και έχει μαζέψει μόνο νέα παιδιά. Δεν έχει χρήματα για μεταγραφές, αντιθέτως όσα παιδιά έπαιζαν στην Α2, έφυγαν για άλλες ομάδες και κάνει μια προσπάθεια με αυτά τα παιδιά και βλέπει το μέλλον».

Στον αυριανό τελικό ο Πανελλήνιο θα παίξει με τον Πανερυθραϊκό. To ματς θα ξεκινήσει στις 19.00, ενώ νωρίτερα το Κολλέγιο θα αντιμετωπίσει τους Νέους Βύρωνα.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ