1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
02-02-2016 02:43

O Άρης φουλ για τον τίτλο, 3-0 τον Αίαντα Ευόσμου

Θεσσαλονίκη - Γιώργος Γκολέμας: Aνώτερος σε όλους τους τομείς, ο Άρης νίκησε τον Αίαντα Ευόσμου με 3-0 σετ στον πρώτο ημιτελικό του πρωταθλήματος Νεανίδων της ΕΠΕΣΘ και προκρίθηκε στον τελικό όπου την Τρίτη 2/2 στο Νέο Ρίσιο στις 21.00 θα αντιμετωπίσει την Ελπίδα Αμπελοκήπων.

Να σημειωθεί πως προπονητής της ομάδας του Άρη είναι ο Βούλγαρος Γιόφτσεφ που μένει στη Λάρισα και καθημερινά ταξιδεύει στη Θεσσαλονίκη για να κάνει προπονήσεις στις αθλήτριες του Άρη.

Τα σετ: 3-0 (25-22, 25-16, 25-18)

AΡΗΣ (Γιόφτσεφ): Χίτζιου, Κοσμά, Λαινάκη, Πήττα, Γουγούση Κ., Γουγούση Αν., Σαρηγιαννίδου, Καθάριου, Σταματίου, Πήττα Ν., Γερομίχαλου, Ζωίδου, Γκαμάλη, Βασιλείου.

ΑΙΑΣ ΕΥΟΣΜΟΥ (Ζυγούρης): Καραγιάννη, Κούρτογλου, Περγαντοπούλου, Τολούρτη, Φαρμάκη, Περκλίδη, Καταρτζή, Μακρή, Πατέλη, Καλαγασίδου, Ρουμελιώτη, Τζιαρλή, Χαμαλίδου, Ξανθοπούλου.

Διακρίναμε τον προπονητή της εθνικής γυναικών Γιάννη Καλμαζίδη με τον Κώστα Παπαδόπουλο, τον πρόεδρο του γυναικείου τμήματος του Άρη Γιάννη Ρεντζεπέρη, τον ομοσπονδιακό Τάκη Φλώρο με τους ΠΟΠ Αλέκο Κωνσταντινίδη και Βασίλη Χριστόπουλο, τον Γιάννη Πετίδη, τον διεθνή διαιτητή Μανώλη Γεωργιάδη καθώς και μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΠΕΣΘ.

 

 

aris-aias3.jpgaris-aias1.jpgaris-aias5.jpgaris-aias7.jpgaris-aias2.jpgaris.jpgaias.jpgaris-aias8.jpg

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ