1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
30-01-2016 13:29

Διαμαρτυρία Κουτουνίδη για την έδρα του Final 4

Με επιστολή του στο Volleynews.gr, ο προπονητής του Πηγάσου Πολίχνης, Στέλιος Κουτουνίδης εκφράζει στην δυσαρέσκειά του για την διεγαγωγή του Final 4 εφήβων της ΕΠΕΣΘ στο «ουδέτερο» γυμναστήριο της Μίκρας. Στην διοργάνωση εκτός του Πηγάσου αγωνίζονται και οι Αίας Ευόσμου, Άρης και Ηρακλής. Οι δύο τελευταίοι διαθέτουν αθλητές που καθημερινά προπονούνται και αγωνίζονται στο συγκεκριμένο γήπεδο, λόγω των ανδρικών ομάδων.
«Δεν συνηθίζω να στέλνω σχόλια και να κάνω αναρτήσεις αλλά στην συγκεκριμένη περίπτωση και επειδή με αγγίζει προσωπικά,παίρνω το θάρρος να χαρακτηρίσω όσους και όσες σκέφτηκαν, συμφώνησαν και αποφάσισαν την διεξαγωγή του final-four των εφήβων στην ουδέτερη [για Αρη και Ηρακλή] έδρα της Μίκρας,επιεικώς αφελείς, ανυποψίαστους και απονήρευτους για να μην εκφράσω τουλάχιστον αυτή τη στιγμή αυτό που νιώθω πραγματικά. Κάτι που μπορεί να δημιουργήσει προϋποθέσεις τιμωρίας μου σε αντίθεση με άλλες περιπτώσεις στο φετινό πρωτάθλημα.

Γνωρίζουμε όλοι ότι οι πιο σημαντικοί αθλητές Αρη και Ηρακλή γυμνάζονται καθημερινά επι χρόνια και αγωνίζονται με τις ανδρικές ομάδες τους στο γήπεδο της Μίκρας.
Καλώ όσους είναι υπεύθυνοι ,στα πλαίσια της δίκαιης και ίσης μεταχείρισης των ομάδων, να αλλάξουν την έδρα του final-four σε μια πραγματικά ουδέτερη η αλλιώς να εξασφαλίσουν στην ομάδα μου {Πήγασος Πολίχνης} τουλάχιστον τρεις{3} απογευματινές προπονητικές ώρες ,εκτός Σαββάτου, που αγωνίζεται η ομάδα στην Α2.

Έστω και την τελευταία στιγμή διορθώστε και αποδείξτε ότι ήταν λάθος επιλογή και όχι σενάριο σαν αυτό που κυκλοφορεί στον χώρο του αθλήματος για άλλες προθέσεις από μέρους σας.

Στην χειρότερη περίπτωση βάλτε σε κλήρωση και τις 4 έδρες και ότι βγεί από την κλήρωση ας γίνει»

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ