1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
23-01-2016 02:29

Πρωταθλήτριες Κυκλάδων οι νεανίδες του Πανναξιακού

Μέσα σε ένα κατάμεστο γήπεδο οι νεάνιδες του Πανναξιακού στέφθηκαν πρωταθλήτριες Κυκλάδων κερδίζοντας την αντίστοιχη ομάδα του Νεώριου Σύρου με 3-0 σετ. Οι «μικρές» του Πανναξιακού ήθελαν μόνο 2 σετ για να πανηγυρίσουν καθώς είχαν κερδίσει στη Σύρο με 3-1 και χρειάζονταν μόνο ένα βαθμό για την κατάκτηση της πρώτης θέσης.
Στο πρώτο σετ τα κορίτσια του Πανναξιακού δεν αντιμετώπισαν το παραμικρό πρόβλημα. Προηγήθηκαν εύκολα με 9-1, για να πάρουν τελικά το σετ με 25-12.

Στο δεύτερο σετ ο Πανναξιακός μπήκε πιο δυνατά, ενώ το Νεώριο προσπαθούσε να ακολουθήσει τον ρυθμό, μειώνοντας σε 10-6. Η ομάδα του Χρήστου Σκερτα συνέχισε να κυνηγάει το σκορ μειώνοντας σε 20-17. Κάπου εκεί τα κορίτσια του Γιαννη Φραγκίσκου, έδειξαν πιο ψύχραιμα και με όπλο το καλό σερβις έκαναν το 23-18, με την Ζαζανη να κάνει το 24-19 και με ένα λάθος στη συνέχεια να γίνεται τελικά το 25-20, που ουσιαστικά έδωσε τον τίτλο στον Πανναξιακό.

Το τρίτο σετ ξεκίνησε με τις δυο ομάδες να πηγαίνουν πόντο -πόντο (6-6). Από εκεί και πέρα ο Πανναξιακός «πάτησε γκάζι» και έφτασε εύκολα στο 19-12. Το τελικό 25-14 ήρθε εύκολα για τις Ναξιώτισσες που πανηγύρισαν έξαλα τον 2ο τίτλο στην ιστορία του τμήματος.


Νεανιδες Πανναξιακος ΑΟΝ – ΑΣΕ Νεωριου 3-0 (25-12, 25-20, 25-14)
Διαιτητες: Μουστακη – Κατσουλης / Σημειωτρια: Τσακωνιατου
Πανναξιακος ΑΟΝ (Φραγκίσκος): Αναγνώστου Λ., Αναγνώστου Β., Γεροντη, Ζαζανη, Παντελια, Βασιλακη, Σταυροπούλου, Βαθρακοκοιλη, Ρωτα, Βόμβα.
ΑΣΕ Νεωριου (Σκερτας): Ρούσσου Α., Πριντεζη Μ., Κοκμοτου Ν., Μπουντούρη, Κοκμοτου Β., Πάχη, Παπουτσα, Σκουλατου, Καραβανα.

sportcyclades.gr

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ