1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
30-12-2015 18:21

Τουρνουά αλληλεγγύης στο Μαρκόπουλο

Με ένα τουρνουά αλληλεγγύης θα καλωσορίσει τη νέα χρονιά το Μαρκόπουλο. 
H ανακοίνωση:

Ο Αθλητικός Όμιλος Μαρκοπούλου σε συνεργασία με τον Δήμο Μαρκοπούλου Μεσογαίας και το Ν.Π.Δ.Δ «ΒΡΑΥΡΩΝΙΟΣ» καλωσορίζουν τη νέα χρονιά, στέλνοντας μήνυμα Αγάπης και Αλληλεγγύης.

Στις 2, 3 και 4 Ιανουαρίου 2016, στο Κλειστό Γυμναστήριο του Δημοτικού Σταδίου Μαρκοπούλου θα πραγματοποιηθεί ένα πρωτοποριακό τουρνουά Παγκορασίδων με την ονομασία «ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ» !

Οι ομάδες ΖΑΟΝ, ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ, ΧΑΛΑΝΔΡΙ, ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ, ΙΩΝΕΣ, ΓΑΙΑ ΚΑΙ Α.Ο ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ, θα αναμετρηθούν στα φιλέ του βόλεϊ, αλλά ταυτόχρονα θα συνεργαστούν για να χαρίσουν την ελπίδα και τη χαρά σε αυτούς που την στερήθηκαν.

Απευθύνουμε κάλεσμα προσφοράς τροφίμων μακράς διαρκείας για το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Μαρκοπούλου, καθώς και παιδικών ρούχων σε καλή κατάσταση, τα οποία, μαζί με ένα χρηματικό ποσό που θα συγκεντρωθεί, θα διατεθούν στα παιδικά χωριά SOS ΕΛΛΑΔΟΣ και στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Μαρκοπούλου.

Σας καλούμε όλους να έρθετε στο γήπεδο, αυτές τις τρείς ημέρες και να στηρίξετε την προσπάθεια μας, προσφέροντας από το υστέρημα σας, με περίσσευμα ψυχής!

Ο Αθλητισμός μας ενώνει και στην Αλληλεγγύη!

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ