1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
30-11-2015 16:53

O Άθλος νίκησε τον Εθνικό

Η ομάδα των παμπαίδων του Άθλου Ορεστιάδας στα πλαίσια της 3ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος νίκησε την ομάδα του Εθνικού Αλεξ/πολης (ο Εθνικός λαμβάνει μέρος με δύο ομάδες στο πρωτάθλημα των παμπαίδων τον Εθνικό - η οποία αγωνίστηκε σήμερα με τον Άθλο - και τον Εθνικό 2 ) εκτός έδρας με 3-2 σετ σε ένα παιχνίδι που είχε συνολική διάρκεια περίπου δύο ώρες.
Η ομάδα του Άθλου πήρε το πρώτο σετ με 19-25 σε 27 λεπτά, έχασε το δεύτερο με 25-20 σε 30 λεπτά όπως επίσης και το τρίτο με 25-21 σε 27 λεπτά. Βελτιώθηκε όμως στο τέταρτο και το κέρδισε με 13-25 σε 14 λεπτά όπως επίσης και το ται-μπρεικ με 7-15 σε 15 λεπτά. Οι δύο προπονητές έδωσαν χρόνο συμμετοχής σε όλους τους αθλητές τους με απώτερο σκοπό οι αθλητές να αποκομίσουν εμπειρίες . Οι φίλαθλοι που παραβρέθηκαν στο κλειστό του Μαίστρου είδαν τους μικρούς αθλητές να αγωνίζονται βγάζοντας καταπληκτικές άμυνες και να παίρνουν πόντους με ωραίες επιθέσεις. Την επόμενη εβδομάδα οι παμπαίδες του Άθλου έχουν ρεπό.

ΤΑ ΣΕΤ

ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΛΕΞ/ΠΟΛΗΣ – ΑΘΛΟΣ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ 2-3 (19-25,25-20,25-21,13-25 και 7-15)

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΛΕΞ/ΠΟΛΗΣ (Τσουλκανάκης Δημήτριος) Δαλλίδης, Καραμανίδης, Γεωργακούδης, Κοτζιάκαλφας, Σιαράκης, Παπάς, Εμμανουηλίδης, Μιχαηλίδης, Μπατίδης, Παλαβουζόπουλος, Πατλάκας.

ΑΘΛΟΣ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ (Ντινούδης Κων/νος) Γεωργίου Κ, Καρράς Γ, Μήτρογλου Σ, Καρράς Κ, Μυρτσίδης Α, Μπουχτσιος Σ, Ζουμπούλης Γ, Κουματζίδης Δ, Κοτιανίδης Η, Τσολακίδης Ι.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ