1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
10-11-2015 15:43

Πιο καλή η μοναξιά για τους Μακεδόνες (photos)

Θεσσαλονίκη. Γιώργος Γκολέμας. 
Για το πρωτάθλημα της έκτης αγωνιστικής Νεανίδων του πρώτου ομίλου της ΕΠΕΣΘ, η πρωτοπόρος και αήττητη ομάδα των Μακεδόνων Αξιού νίκησε δύσκολα την μαχητική ομάδα του Ναύαρχου Βότση εκτός έδρας με σκορ 3 – 0 (25-22, 29-27, 25-21).

 

Ωραίο θέαμα πρόσφεραν οι αθλήτριες των δύο ομάδων, με καλές φάσεις και εναλλαγές στο σκορ. Το δεύτερο και καθοριστικό σετ κρίθηκε στις λεπτομέρειες, αλλά πιο ψύχραιμη η ομάδα των Μακεδόνων στο τέλος το κέρδισε. Αξίζει να αναφέρουμε ότι έξι παίκτριες από τις νικήτριες αγωνίζονται στην γυναικεία ομάδα της Α2. Τον αγώνα παρακολούθησαν μεταξύ άλλων ο ομοσπονδιακός προπονητής της ομάδας των γυναικών Γιάννης Καλμαζίδης, ο πρόεδρος της ομάδας των Μακεδόνων Αξιούς Νίκος Ποντίκας και της ομάδας του Βότση Σάκης Τσολάκος. Πολύ καλή η διαιτησία του Γ. Μαυρίδη. Σημειωτής: Π. Τσαντόγλου.Στους άλλους σημειώθηκαν τα εξής αποτελέσματα: ΧΑΝΘ - Αίας 0 – 3, Ηρακλής -  ΕΟ Σταυρούπολης 3 – 0, Καμπανιακός – Ανατόλια 3 - 0 και Εσπερος Θέρμης - Γαλαξίας 0 - 3 (άνευ αγώνα).

Τρεις αγωνιστικές υπολείπονται για να δούμε ποιές ομάδες του ομίλου θα προκριθούν στην δεύτερη φάση. Γρίφος για δυνατούς λύτες ο προσδιορισμός των ομάδων που θα προκριθούν. Τρεις ομάδες προκρίνονται, η μία είναι η αήττητη ομάδα των Μακεδόνων κατά πάσα πιθανότητα, η δεύτερη εκτός απροόπτου μετά την εκτός νίκη επί της ΧΑΝΘ ο Αίαντας Ευόσμου με μία ήττα. Έτσι αν κερδίσει την επόμενη αγωνιστική τον Ηρακλή στην έδρα του παίρνει και την πρόκριση. Ο Ηρακλής θα έχει ένα ακόμη δύσκολο αγώνα με την ομάδα των Μακεδόνων, έτσι για να έχει ελπίδες πρόκρισης πρέπει να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα σε ένα από αυτούς τους δύο δύσκολους αγώνες.

Ο Ναύαρχος Βότσης για να ελπίζει πρέπει να κερδίσει οπωσδήποτε την τελευταία αγωνιστική την ΧΑΝΘ και περιμένει αρνητικά αποτελέσματα από τον Ηρακλή . Για να έχει ελπίδες πρόκρισης η Αδελφότητα πρέπει να νικήσει τους Μακεδόνες και τον Ναύαρχο Βότση, πράγμα το οποίο είναι δύσκολο αν όχι ακατόρθωτο, αλλά επειδή όλα μπορούν να συμβούν στον αθλητισμό αναμένουμε. Στο τέλος σε περίπτωση ισοβαθμίας θα μετρήσουν τα μεταξύ τους παιγνίδια και μετά σε περίπτωση τριπλής ισοβαθμίας, η ομάδα η οποία έχει καλύτερο συντελεστή στα κερδισμένα και χαμένα σετ.

Οι αγώνες της επόμενης αγωνιστικής: Μακεδόνες Αξιού – ΧΑΝΘ, Αίας Ευόσμου – Ηρακλής, Ανατόλια - Ναύαρχος Βότσης και Γαλαξίας – Καμπανιακός.

Η Βαθμολογία:

Βαθμολογία Α' Ομίλου

αα

Ομάδα

Αγ

Ν

Η

Σετ

Β

1.

Μακεδόνες Αξιού

6

6

0

18-1

12

2.

Ηρακλής

6

5

1

17-7

11

3.

Αίας Ευόσμου

6

5

1

15-6

11

4.

ΧΑΝΘ

6

4

2

13-7

10

5.

Ναύαρχος Βότσης

6

4

2

14-8

10

6.

Καμπανιακός

6

2

4

11-12

8

7.

Γαλαξίας

6

2

4

7-13

8

8.

Ανατόλια

6

2

4

7-13

8

9.

ΕΟ Σταυρούπολης

6

0

6

1-18

6

10.

Εσπερος Θέρμης  ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ

2

0

2

0-6

2


Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ