1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 1734
10-08-2015 21:30

Μάθε βόλεϊ στον ΑΓΣ Απίς Ζευγολατίου

Η προπονητική περίοδος ξεκινά και ο Α.Γ.Σ. Απίς Ζευγολατίου καλεί όλα τα αγόρια και κορίτσια άνω των 7 ετών που θέλουν να μυηθούν στη μαγεία του αθλητισμού και την εφαρμογή των κανόνων του ευ αγωνίζεσθαι.
Οι εγγραφές στα αγωνιστικά τμήματα υποδομών γίνονται από την Δευτέρα 31 Αυγούστου στο Κλειστό Γυμναστήριο Βέλου κάθε Δευτέρα και Τετάρτη 16.00 - 18.00, Πέμπτη 18.00 - 21.00 και Σάββατο 11.00 - 13.00.

Με την εγγραφή δώρο ένα μπλουζάκι του συλλόγου.

Πληροφορίες 2741054323

Ζήσε το παιχνίδι - Νιώσε τη χαρά

9 σχόλια

  • Comment Link Akis Δευτέρα, 31 Αυγούστου 2015 12:15 posted by Akis

    πολυ αστειο φιλε, δεν ξερω αν με προσβαλες εν αγνοια σου η ηθελημενα, γιατι εγω με το να ποσταρω ως Akis, ουσιαστικα με φωτογραφησα.. αλλα οι προηγουμενοι (οχι ολοι), προσεβαλαν (η προσπαθησαν να προσβαλουν) τον προπονητη καποιων τμηματων υποδομης του Παμβοχαικου (και τον Παμβοχαικο) οχι με το επιχειρημα αν ειναι η οχι ικανος να μαθει στα παιδια βολει αλλα γιατι παιζει ΠΡΟ-ΠΟ, ΤΖΟΚΕΡ, στοιχημα.. Δηλαδη θα κρινουμε εναν ιατρο.. εναν δασκαλο.. με το αν παιζει τυχερα παιχνιδια, με ποιον κοιμαται τα βραδυα, η αν ψηφισε ναι η οχι στο δημοψηφισμα? Η με το αν κανει καλα την δουλεια του?
    Θελησαν να προσβαλουν τον προπονητη του ΑΠΙΣ (αλλα και τον ΑΠΙΣ που τον προσελαβε) χαρακτηριζοντας τον "Καποιος τυχαρπαστος που νομιζει οτι ειναι προπονητης προσπαθει να μαθει στου κασσιδιαρη το καεφαλι!!!!"
    Ο προπνητης του ΑΠΙΣ μπορει να μην ειναι ο Μουρινιο (αν και αυτος σαν αποτυχημενος εφυγε απο την Ρεαλ) αλλα προσπαθει να κανει οσο καλα μπορει την δουλεια του.
    Επισης μαθαινει βολει και στα παιδια του. Θα το κατηγορησουμε λοιπον οτι για το δικο του καλο κανει κακο (και) στα παιδια του?
    Θελησα να απαντησω σε μερος αυτων, με χιουμορ. Το οποιο η δεν το "επιασες" η δεν σου αρεσε. Δεν θα σε κρινω εγω γι αυτο. Ουτε θα σε προσβαλω.
    Γιατι αν το κανω, καποιος που θα μας διαβαζει τωρα, θα νομιζει πως εδω στην Βοχα οι περισσοτεροι ειμαστε αγενεις.

  • Comment Link πολυ αστειο φιλε Τρίτη, 18 Αυγούστου 2015 18:59 posted by πολυ αστειο φιλε

    Βαρεστε παλαμακι για τον Ακη για να μην νιωσει αβολα για το "αστειο" που ειπε...
    Τραγικέ,ο,τι πιο αστοχο σχολειο,

  • Comment Link Akis Σάββατο, 15 Αυγούστου 2015 10:59 posted by Akis

    Συμφωνα με ανεπιβεβαιωτες πληροφοριες, το Δ.Σ του Γ.Α.Σ.Παμβοχαικου, μετα απο ολονυκτιες συνδριασεις, επειτα απο τις συγκλονιστικες καταγγελιες που κλονισαν συθεμελα τον χωρο του ελληνικου βολει και της τοπικης κοινωνιας, αποφασισε την απαγορευση του προπονητη του εφηβικου τμηματος σε οποιοδηποτε πρακτορειο ΠΡΟΠΟ του δημου Βελου-Βοχας, με εξαιρεση (ως ενδειξη καλης θελησης) αν θελει να παιξει ΤΖΟΚΕΡ, με μοναδικη προυποθεση να εχει τζακ-ποτ και με ειδικη ρητρα σε περιπτωση επιτυχιας να παρακρατηθει το 99% των κερδων.

  • Comment Link Pamvobougas fan Πέμπτη, 13 Αυγούστου 2015 06:16 posted by Pamvobougas fan

    Εκει στη βοχα, ποτε θα εκμεταλλευτείτε, το τεράστιο κεφάλαιο του ελληνικού βολλευ που ακούει στο όνομα Βασίλης Μπουγας; Τεράστιο κεφάλαιο.

  • Comment Link Captain Τετάρτη, 12 Αυγούστου 2015 21:10 posted by Captain

    Προφανώς κύριοι συγκρίνετε δύο γειτονικά αθλητικά Σωματεία για τα οποία υπάρχει τεράστια διαφορά, σε υποδομές, σε αθλητικές δραστηριότητες, σε συμμετοχές στα αντίστοιχα πρωταθλήματα. Αυτό δεν επιδέχετε καμία σύγκριση. Τώρα οι επιλογές των προπονητών είναι ευθύνη της διόικησης. Συμπερασματικά πιστεύω ότι είναι καλό να υπάρχουν αθλητικά Σωματεία και η επιλογή, το που θα δραστηριοποιείται ο καθένας είναι δική του ευθυνη. Αρκεί οι παράγοντες και οι διοικούντες να μην είναι κοντόφθαλμοι και να βλέπουν πάντα το προσωπικό τους συμφέρον κα όχι το καλό του Βόλεϊ.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ