1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
01-07-2015 15:12

Συνεχίζεται για ένα ακόμη καλοκαίρι η εξαιρετική δουλειά στο Πορταριά Camp (photos)

Πορταριά Βόλου. Γιώργος Γκολέμας
Το καλύτερο Volleyball  Camp στην Ελλάδα, για πέμπτη συνεχή χρονιάγια Αγόρια και Κορίτσια, έχει πλέον γίνει θεσμός με την εμπειρία, την εξειδίκευση, τις γνώσεις αλλά κυρίως τον επαγγελματισμό που διέπει το συγκεκριμένο Camp.



Στα Κορίτσια επικεφαλής είναι ο προπονητής των τίτλων Γιάννης Νικολάκης με τους συνεργάτες του Γιάννη Πετίδη, Κώστα Μηλιώνη, Αβραάμ Παπαδόπουλο, Βασίλη Χαβρουζά, Χρήστο Βαρατάση στον τομές της φυσικής κατάστασης, Άρη Κοκορέ φυσιοθεραπευτή, Σπύρο Μπλέτσα φροντιστή και την Γεωργία Καλφίδου (υπεύθυνη οργανωτικού και την ψυχή του Camp). Στα Αγόρια ο Νίκος Ζαλμάς με τους Αντώνη Παπαδόπουλο, Χρήστο Βαρδή και τον γυμναστή Τάσο Μάρα, προχωρώντας μεθοδικά, στοχευμένα,και με όπλο την μεγάλη τεχνογνωσία, εμπειρία και αγάπη προς τα παιδιά που αποτελούν το μέλλον της κάθε κοινωνίας, εξακολουθούν να προσφέρουν πολλαπλές υπηρεσίες συνδυάζοντας τον αθλητισμό με την ψυχαγωγία και την επικοινωνία.

Για δεύτερη φορά φέτος πραγματοποιήθηκε και το 2nd Personal Training Camp από 20 έως 27 Ιουνίου 2015 για Αγόρια στην Πορταριά και για Κορίτσια στην Αθήνα.  Οι αθλητές βρήκαν τους κατάλληλους προπονητές οι οποίοι τους βοηθήσαν  να επενδύσουν σε αθλητισμό υψηλού επιπέδου. Ως γνωστό, το υψηλό επίπεδο στον αθλητισμό επιτυγχάνεται στοχεύοντας στην βελτίωση τόσο της ατομικής τεχνικής όσο και της φυσικής κατάστασης, που θα μεγιστοποιήσει την απόδοσή τους για τους χειμερινούς μήνες. Για πρώτη φορά ίσως σε Camp οι αθλητές-τριες θα αγωνίζονται σε γήπεδο με δάπεδο από taraflex. Για τις ανάγκες των αθλητριών στο ανακαινισμένο γήπεδο της Πορταριάς, ενισχύθηκε ο φωτισμός, τοποθετήθηκε φωτεινό ταμπλό και δημιουργήθηκαν δύο γήπεδα και ένα βοηθητικό όλα με taraflex..

Εκτός από το αθλητικό κομμάτι, την προσωπική της φροντίδα στις αθλήτριες δίνει η κυρία Γεωργία Καλφίδου, η οποία φροντίζει τις ανάγκες των νεαρών αθλητριών. Η διαμονή πραγματοποιείταιστο παραδοσιακό ξενοδοχείο «Άλκηστις» (τηλ. 2428099828) στην Πορταριά με ειδικό μενού για τους αθλητές.  Συμμετέχουν αθλητές από την Αθήνα, τη Θεσσαλονίκη, τον Πειραιά, τη Ραφήνα, την Πάτρα, τη Λάρισα, την Κοζάνη, την Καρδίτσα, Λαμία, τη Σάμο, τα Μουδανιά, Έδεσσα, Στυλίδα, τη Σκύδρα, τη Σύρο, το Σουφλί Σάμος, Φωκίδα, Κύπρο, Στρούμιτσα κτλ. Τα πέντε χρόνια λειτουργίας του Camp το επισκέπτονται πολλοί  Έλληνες προπονητές. Ευχάριστη έκπληξη είχαν οι συμπαίκτριες της μικρής αθλήτριας από την ομάδα του ΖΑΟΝ Ήλια Ζαχαρίδη για τα γενέθλιά της.

Επειδή όλες οι θέσεις έχουν κλείσει για τις προηγούμενες περιόδους λόγω υψηλής ζήτησης, θα πραγματοποιηθεί από τις 4 έως τις 9 Αυγούστου ένα επί  πλέον  Volleyball  Camp με σκοπό τη βελτίωση ατομικής τεχνικής για τις αθλήτριες που δεν πρόλαβαν να δηλώσουν συμμετοχή. Αυτή την στιγμή υπάρχουν λίγες θέσεις για να δηλώσουν συμμετοχή οι ενδιαφερόμενες αθλήτριες, οπότε καλό θα είναι να το πραγματοποιήσουν άμεσα.

Για περισσότερες πληροφορίες στο τηλέφωνο επικοινωνίας 6972.073.486 κα Γεωργία Καλφίδου  ή www.portariavolleycamp.gr

 

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ