1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 1734
29-06-2015 18:31

Πρωταθλήτριες οι Παγκορασίδες του Νηρέα (photos)

Ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία το πρωτάθλημα Ζ περιφέρειας που πραγματοποιήθηκε στη Χίο με τη φιλική συμμετοχή των ομάδων του ΟΣΦΠ και της ΑΕΚ. Στους αγώνες των νησιών την 1η θέση κατέκτησε η ομάδα του Α.Σ. Νηρέα Καρδαμύλων που επικράτησε της Αναγέννησης Σάμου με 3-0 σετ και του Ερμή Παμφίλων από τη Λέσβο με 3-1.

Την 2η θέση κατέλαβε η Αναγέννηση που επικράτησε 3-1 του Ερμή. Έτσι ο Νηρέας στέφθηκε κυπελλούχος παγκορασίδων ολοκληρώνοντας με το καλύτερο τρόπο την αγωνιστική χρονιά. Τα αποτελέσματα του τουρνουά είναι τα εξής:

ΑΣ Νηρέας - ΑΕΚ 3-2
ΟΣΦΠ - Ερμής 3-1
ΟΣΦΠ - ΑΕΚ 3-0
Α.Σ. Νηρέας - Αναγέννηση Σάμου 3-0
ΑΕΚ - Αναγέννηση Σάμου 1-3
Α.Σ. Νηρέας - Ερμής 3-1
Αναγέννηση Σάμου - Ερμής 3-1
Α.Σ. Νηρέας - ΟΣΦΠ 0-3

Μετά το πέρας των αγώνων απονεμήθηκαν μετάλλια και κύπελλα στις ομάδες της Ζ περιφέρειας ενώ επίσης δόθηκαν και αναμνηστικές πλακέτες στις ομάδες του ΟΣΦΠ και της ΑΕΚ που τίμησαν με την παρουσία τους το τουρνουά.

Ο Α.Σ.Νηρέας νιώθει την ανάγκη να ευχαριστήσει τις ακτοπλοϊκές εταιρείες Hellenic Seawayes και Blue Star Ferries για την έκπτωση στα εισιτήρια των ομάδων που ταξίδεψαν από το λιμάνι του Πειραιά.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ επίσης στο Νομικό Πρόσωπο Δήμου Χίου και στις τοπικές επιχειρήσεις που μας στήριξαν στο δύσκολο αυτό έργο ανάληψης της διοργάνωσης. Χωρίς τη βοήθεια όλων δεν θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί αυτή η γιορτή στο νησί της Χίου.

Τα θετικά σχόλια όλων σας μας γεμίζουν με ικανοποίηση και υπόσχεση να πραγματοποιήσουμε κάτι παρόμοιο και την επόμενη χρονιά.

8.jpg222.jpg111.jpg9.jpg14.jpg6.jpg5.jpg12.jpg

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ