1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
08-06-2015 17:42

Πολυτεχνείο και Mafias σήκωσαν τα Κύπελλα (photos)

Θεσσαλονίκη. Γιώργος Γκολέμας
Με απόλυτη επιτυχία στέφθηκε το εσωτερικό Πανεπιστημιακό πρωτάθλημα volleyφοιτητών και φοιτητριών του Αριστοτέλειου Πανεπιστήμιου Θεσσαλονίκης, το οποίο άρχισε τον Νοέμβριο και τελείωσε την Παρασκευή 5 Ιουνίου 2015.

 Στους τελικούς αγώνεςVolley στο κατάμεστο Πανεπιστημιακό Γυμναστήριο του ΑΠΘ, η ομάδα φοιτητριών MAFIAS νίκησε τις BAKERS με σκορ 3 – 1 (27-25, 20-25, 25-22 και 25-21) και για δεύτερη συνεχή χρονιά κατακτά το πρωτάθλημα σε ένα αγώνα που προσέφερε πλούσιο θέαμα και δυνατές συγκινήσεις. Οι ηττηθείσες αν και ξεκίνησαν το πρωτάθλημα με -3 βαθμούς (λόγω μη συμμετοχής τους στον πρώτο γύρο) έκαναν μία εκπληκτική πορεία με αποκορύφωμα τον ημιτελικό, όπου κέρδισαν την αήττητη έως τότε ομάδα της Φαρμακευτικής. Τραυματίστηκε και αποχώρησε με θλάση η διαγώνιος Στέλλα Ξυδά στο τρίτο σετ (Οικονομικό ΑΠΘ) από την ομάδα των Bakers και ίσως αυτό επηρέασε αγωνιστικά και ψυχολογικά την ομάδα των ηττημένων.

MVP του πρωταθλήματος και του τελικού αναδείχθηκε η φοιτήτρια του Φυσικού και παίκτρια των MAFIAS Μαρία Ιωαννίδου.

Στους φοιτητές το ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ, που συμμετείχε για πρώτη φορά στο πρωτάθλημα, ύστερα από ένα συναρπαστικό αγώνα νίκησε στις λεπτομέρειες  την ομάδα ΑΣΣΟΣ, περσινούς πρωταθλητές, με σκορ 3 – 1 (26-24, 23-25, 25-18 και 25-23). Αξίζει να αναφέρουμε ότι στο πρώτο σετ η ομάδα του Πολυτεχνείου αν και έχανε 24 – 19 τελικά κέρδισε το σετ. Το τέταρτο και όπως αποδείχθηκε τελευταίο σετ είχε την αναμενόμενη ένταση με τρεις κόκκινες κάρτες να δείχνονται δικαιολογημένα από τον διαιτητή και με το ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ να το κατακτά πολύ δύσκολα στις λεπτομέρειες με 23-25. Οι δύο ομάδες ήταν οι καλύτερες όλης της σεζόν και δικαιολογημένα βρέθηκαν στον τελικό, όπου και χάρισαν ένα πλούσιο θέαμα σε όλους αυτούς που γέμισαν τις κερκίδες του Πανεπιστημιακού Γυμναστηρίου

MVP του τελικού και του εσωτερικού πρωταθλήματος αναδείχθηκε ο φοιτητής του ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ Παναγιώτης Ευγενίδης.

Διοργανώτρια αρχή ήταν το ΑΠΘ το οποίο απένειμε Κύπελλα και μετάλλια στις ομάδες.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ