1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 1734
04-06-2015 14:52

Camp της ΕΑΛ με τον Αποστόλη Οικονόμου

Το τμήμα βόλεϊ Γυναικών της Ε.Α.Λ. σε συνεργασία με τους προπονητές Αποστόλη Οικονόμου και Γιώργο Καλαμπούκα , διοργανώνει camp βελτίωσης για κορίτσια 11-14 ετών και 14-17 ετών.
Ο Απόστολος Οικονόμου είναι πτυχιούχος Φυσικής Αγωγής με ειδικότητα στο βόλεϊ και προπονητής της γυναικείας ομάδας Α.Ο. Θήρας.

Ως Α΄ προπονητής εργάσθηκε στις παρακάτω ομάδες Γυναικών : Ε.Α.Λ.(Α1 ) – ΑΕΚ(Πρωταθλήτρια και κυπελλούχος Ελλάδος ) – Λάρνακα ( Α1 Κύπρου) - ΑΟ Θήρας (Α1 ) Επίσης έχει υπάρξει συνεργάτης( Β΄ Προπονητής ) Εθνική Γυναικών και Α΄ Προπονητής στην Εθνική Κορασίδων και Νεανίδων.

Ο Γιώργος Καλαμπούκας είναι πτυχιούχος Φυσικής Αγωγής με ειδικότητα στο στίβο, πρωταθλητής Ελλάδος στον στίβο (άλμα τριπλούν), προπονητής αθλητών στίβου και εξειδικευμένος στην φυσική κατάσταση αθλητών μπάσκετ και βόλεϊ.

Το camp αυτό δεν απευθύνεται μόνο σε αθλήτριες της Ε.Α.Λ. αλλά και σε όποια άλλα κορίτσια θέλουν να λάβουν μέρος. Ο αριθμός των συμμετεχόντων είναι περιορισμένος, ανά περίοδο.

-Καθημερινά 4 ώρες προπόνηση volleyball

-Εξειδικευμένη προπόνηση ατομικής τεχνικής -Σωστή διαδικασία εκμάθησης και Τελειοποίηση --Αξιολόγηση φυσικής κατάστασης

Προπονητικοί Στόχοι

Μεταβίβαση με δάχτυλα - Μανσέτα – Υποδοχή Σέρβις – Μπλοκ – Άμυνα

Ατομική & Ομαδική Τακτική

Ασκήσεις Φυσικής κατάστασης ανάλογα με την ηλικία – Ασκήσεις ταχυδύναμης και Ευλυγισίας. Διοργάνωση τουρνουά μεταξύ των συμμετεχόντων.

Το πρόγραμμα είναι προσαρμοσμένο για προχωρημένες αθλήτριες. Κάθε γκρουπ χωρίζεται βάσει ηλικίας και δυναμικότητας και είναι προσαρμοσμένο έτσι ώστε οι νεαρές αθλήτριες να εξελίξουν τις ικανότητες τους.

Οι προπονήσεις θα πραγματοποιηθούν στο «κλειστό» Γυμναστήριο του 1ου Γυμνασίου σε δυο περιόδους: 1η περίοδος 22/6/15 – 27/6/15 και 2η περίοδος 29/6/15 – 3/7/1

Δηλώσεις συμμετοχής έως 18 Ιουνίου ηλεκτρονικά στο email : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. . Τηλέφωνα-πληροφορίες: 6947433386 -6932242728 -6949619675 . Απαραίτητη η ιατρική βεβαίωση ή φωτοτυπία δελτίου αθλητή ΕΟΠΕ 2014-15

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ