1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
24-05-2015 11:40

City Camp στην Κομοτηνή

Η ΑΕ Κομοτηνής διοργανώνει από τις 22 Ιουνίου το πρώτο “City Camp” υπό την αιγίδα της ΔΚΕΠΠΑΚ.


Η ανακοίνωση

«Η Αθλητική Ένωση Κομοτηνής με την πετυχημένη πολυετή εμπειρία της στο χώρο του αθλητισμού οργανώνει το «City Camp – καλοκαίρι στην πόλη μου» με σκοπό την μεταφορά της αθλητικής παιδείας, και την μύηση των αθλημάτων σε όλα τα παιδιά της Κομοτηνής . Στόχος μας είναι η μετάδοση του ήθους, της ευγενούς άμιλλας και του σεβασμού, βασικά στοιχεία της αθλητικής παιδείας .

H ΑΕ Κομοτηνής έχει σκοπό να αναπτύξει τον αθλητισμό στην πόλη μας και να δώσει τη δυνατότητα στα παιδιά να ασχοληθούν με πληθώρα αθλημάτων – μπάσκετ,στίβο, βόλευ,ζίου-ζίτσου, τέννις,μοντέρνο χορό, ποδόσφαιρο,παιδική αυτοάμυνα, παραδοσιακό χορό, ποδηλατική αγωγή,- ώστε να είναι σε θέση να επιλέξουν το άθλημα το οποίο θα ακολουθήσουν και να αναδειχθούν μέσα από αυτό.

Τα παιδιά θα διασκεδάσουν -με επιτραπέζια παιχνίδια, χειροτεχνία, ζωγραφική, προβολή ταινιών,- θα αθληθούν με ασφάλεια μακριά από τις παγίδες των ημερών αξιοποιώντας έτσι ένα ακόμη σκαλοπάτι εκπαίδευσης μετά την οικογένεια και το σχολείο .
Πληροφορίες: 6974786528 & 6980213745 και ΕΔΩ»

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ