1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
17-05-2015 12:28

Ολυμπιακός και Σαρωνικός για την κούπα

Ο Σαρωνικός Αίγινας και ο Ολυμπιακός θα μονομαχήσουν σήμερα για τον τίτλο του πρωταθλήματος παγκορασίδων ΕΣΠΕΔΑ, στο φάιναλ 4 που διεξάγεται στο κλειστό της Δραπετσώνας.


Στον πρώτο ημιτελικό ο Ολυμπιακός επικράτησε με 3-1 της Δραπετσώνας.

Στο πρώτο σετ η Δραπετσώνα προηγήθηκε με 17-16, αλλά ο Ολυμπιακός ξαναπήρε τα σκήπτρα με 18-21, για να διατηρήσει και να αυξήσει τη διαφορά, μέχρι το 0-1. Οι ερυθρόλευκες κατάφεραν να προηγηθούν εύκολα με 2-0 καθώς η γηπεδούχος υπέπεσε σε πολλά λάθη. Ωστόσο τα κορίτσια της Δραπετσώνας έδειξαν πάθος και διάθεση και ξεπερνώντας το άγχος μείωσαν σε 2-1. Όμως στο τέταρτο κόντραραν τον Ολυμπιακό μόνο μέχρι το 13-15 και οι ερυθρόλευκες πανηγύρισαν την μεγάλη πρόκριση.

Τα σετ:1-3 (20-25, 14-25, 25-22, 17-25).

ΔΑΣ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ: (Χατζηδημητρίου) Αγγέλη, Χάνου Κ., Ιωάννου, Θωμαίδου, Λιόλιου, Στοίτσεβα / Χάνου Στ., Συναπίδου.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΦΠ: (Καμπερίδης, Κυριακάκης) Αδαμοπούλου, Κουτρούλη, Καίσαρη, Κοχιαδάκη, Ζουμίδη, Θεοδώρου / Μπακιρτζόγλου.

Στο δεύτερο ημιτελικό και σε ένα ματς που τα είχε όλα, ο Σαρωνικός πήρε τη νίκη με 3-2 απέναντι στο Περιστέρι.

Η ομάδα των δυτικών προαστίων ξεκίνησε το παιχνίδι με τους καλύτερους οιωνούς και προηγήθηκε με 1-0 στα σετ. Στο δεύτερο σετ όμως ο Σαρωνικός… έκανε την εμφάνισή του στο ματς και μετά από μια πολύ μεγάλη μάχη ισοφάρισε σε 1-1. Ωστόσο το ντέρμπι έφερε νεύρα και στο τρίτο σετ είχαμε... έκρηξη. Το Περιστέρι προηγήθηκε με 4-10 όταν η προπονήτρια του Σαρωνικού, Δήμητρα Παλαβρατζή, διαμαρτυρήθηκε έντονα και δέχθηκε την κόκκινη κάρτα. Αυτή η απόφαση οδήγησε  φίλους της ομάδας να πλησιάσουν στα κάγκελα αναγκάζοντας τον διαιτητή της αναμέτρησης να κατέβει από την σκάλα. Ακολούθησε διακοπή λίγων λεπτών και όταν το παιχνίδι συνεχίστηκε, ο Σαρωνικός ήταν... σαρωτικός κερδίζοντας το σετ με 25-15 (επιμέρους 21-4!). Όμως το Περιστέρι ξεπέρασε το σοκ και ισοφάρισε σετ 2-2. Στο τάι μπρέικ η ανωτερότητα της ομάδας από την Αίγινα ήταν εμφανής με αποτέλεσμα να πάρει τη μεγάλη νίκη.

Τα σετ: 3-2 (21-25, 26-24, 25-15, 20-25, 15-8

Α.Ο.Α ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ:  Άρτεμις Βογιατζόγλου, Καλοκούβαρου, Αθηνά Βογιατζόγλου, Λορέντζου, Τρίμη, Ιωάννα Βογιατζόγλου, Τζινιέρη, Κατερίνα Καλαμάκη, Βάλια Μπόγρη, Βίκυ Σταθοπούλου, Μπιάνκα Γκούρι.
ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ: Τσάτουμα, Τριανταφύλλου, Βρυσοπούλου, Δημητρέλου, Αντωνίου, Κόκκου, Κασουρίδου, Καράι, Γλυνού, Σκέπη, Πατέλη, Πασκασοβίτη.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ