1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
13-05-2015 20:37

Η ΓΕΗ... σάρωσε τους τίτλους

Κυρίαρχη στις αναπτυξιακές ηλικίες αγοριών είναι φέτος η ΓΕΗ. Ίσως να είναι... πανελλήνιο ρεκόρ η επιτυχία του συλλόγου να κατακτά σε μια χρονιά και τους τρεις αναπτυξιακούς τίτλους αγοριών. Δηλαδή αυτών των εφήβων, παίδων και από προχθές των παμπαίδων.


Στον 2ο τελικό η ομάδα των κ.κ. Νικητάκη, Καπαρουνάκη νίκησε 3-0 την ΑΘΛΕΣΗ και πήρε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά τον τίτλο αλλά δεν προχωράει μια και η ΕΟΠΕ έχει “κόψει” την συνέχεια (πανελλήνια διοργάνωση) λόγω κόστους!

“Συγχαρητήρια στα παιδιά, στους γονείς τους, στον πρόεδρο κ. Γιαννόπουλο, τον έφορο τμηματος κ. Αναστασάκη για την αμέριστη συμπαράσταση τους! Είναι μεγάλη υπόθεση ένα σωματείο να παίρνει και τους 3 αναπτυξιακούς τίτλους, παμπαίδες, παίδες και εφήβους” τόνισε ο πολυνίκης προπονητής Νικήτας Νικητάκης ενώ ο αθλητής Κώστας Σαμαριτάκης δήλωσε:

“Αποχαιρετώντας το φετινό πρωτάθλημα στην κατηγορία παμπαίδων θέλω να ευχαριστήσω όλους μου τους συμπαίκτες για την καλή συνεργασία, τους προπονητές μας κ. Νικητάκη και κ. Καπαρουνάκη για την επιμονή και την υπομονή τους, τον έφορο μας κ. Αναστασάκη και κυρίως τον πρόεδρο μας κ. Γιαννόπουλο για την αμέριστη συμπαράσταση του και του αφιερώνουμε τον τίτλο. Σίγουρα χωρίς αυτούς δεν θα κατακτούσαμε 3/3 τίτλους στα αναπτυξιακά πρωταθλήματα τη φετινή χρονιά”.

Τον τίτλο κατέκτησαν: Κώστας Σαμαριτάκης, Άγγελος Γενιατάκης, Βαγγέλης Σταυρακάκης, Γιώργος Πιτούλιας, Μηνάς Φουρναράκης, Ντίντι Κόλα, Γιώργος Γιαχνάκης, Νίκος και Μιχάλης Σωμαράκης, Γιάννης Φρατζεσκάκης, Γιώργος Αναστασάκης, Νίκος Ματαλιωτάκης, Παναγιώτης Χασουράκης, Θεόφιλος Μαυρίδης, Μανώλης Σπινθάκης, Αλέξανδρος Λαίης.

Η ΕΣΠΕΚ με ανακοίνωσή της συγχαίρει την ΓΕΗ για την κατάκτηση του τίτλου.

ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Αρκάδι-ΓΕΗ 3-0

Χερρονάσιος-ΑΘΛΕΣΗ 2-3

Αρκάδι και ΑΘΛΕΣΗ έκαναν το 2-0 στις νίκες και πέρασαν στον τελικό, οι αγώνες του οποίου θα αρχίσουν μετά τις πανελλήνες εξετάσεις.

ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΕΣ

Ακρωτήρι-Σούδα 3-0

Κύδων-Παγχανιακός 3-1

ΓΕΗ-Φιλαθλητικός 1-3

Ν. ΟΠΕΡ-Άρης 2-3

Πέρασαν στην ημιτελική φάση και θα αγωνιστούν μεταξύ τους χιαστί σε διπλούς αγώνες τα ζευγάρια Ακρωτήρι-ΓΕΗ, Φιλαθλητικός-Σούδα.

εφημεριδα «Πατρίς»

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ