1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 1734
06-05-2015 17:25

«Αλήθεια κύριε πρόεδρε»;

Απάντηση στις κατογορίες του Γιάννενα ΑΣ για παράνομες τακτικές των προπονητών του έδωσε ο ΑΓΣ Ιωαννίνων. 

Η ανακοίνωση:

Σε απάντηση του κειμένου του Σωματείου Γιάννενα ΑΣ που δημοσιεύτηκε στον Τύπο στις 28/04 και αφορά τον αγώνα των Παγκορασίδων μεταξύ των ομάδων Γιάννενα ΑΣ - ΑΓΣ Ιωαννίνων, έχουμε να δηλώσουμε τα εξής:

Καταρχάς ο αγώνας ήταν προγραμματισμένος για το Σάββατο 25/04 και ώρα 12.00, αλλά ο πρόεδρος του Γιάννενα ΑΣ, Σκούρας Γιώργος, πρώην στρατιωτικός, άλλαξε ημέρα και ώρα διεξαγωγής του αγώνα με την πρόφαση ότι έπρεπε να γίνουν προπονήσεις στο μπάσκετ. Ο πρόεδρος του Γιάννενα ΑΣ βγάζει και τις ώρες των αγώνων και προπονήσεων των σωματείων στο Κλειστό Γυμναστήριο αν και δεν ούτε υπάλληλος του Γυμναστηρίου, ούτε μέλος της διοίκησης του.

Ως προς την εξαπάτηση διαιτητών και αντίπαλου σωματείου, όπως ισχυρίζεται, και την παράνομη δήλωση συμμετοχής αθλήτριας, αυτή έγινε εκ παραδρομής και αφού το καταλάβαμε την αποσύραμε αμέσως. Να αναφέρουμε εδώ ότι ο Θεοδωράκης Βασίλης ήρθε στο γήπεδο στις 18.15 και αφού η διαδικασία του αγώνα είχε τελειώσει, οπότε η αναφορά στο όνομα του μάλλον δείχνει κόμπλεξ προς το πρόσωπο του. Το θέμα αυτό θεωρείται λήξαν αφού το εξηγήσαμε επαρκώς και στον πατέρα της εν λόγω αθλήτριας με τον οποίο είχαμε τηλεφωνική επικοινωνία.

Η κατάθεση στην γραμματεία αίτησης έκδοσης δελτίου τη αθλήτριας του ΑΓΣ Ιωαννίνων Τσάμου Πολυνίκης έγινε γιατί η συγκεκριμένη αθλήτρια θα έπρεπε να είχε ήδη το δελτίο στα χέρια της μιας και την προηγούμενη χρονιά είχε παραδώσει τα απαιτούμενα έγγραφα για την έκδοση του δελτίου της στον Σκούρα Γιώργο που τα προηγούμενα δύο χρόνια ήταν στον ΑΓΣ Ιωαννίνων. Αλήθεια, τι έγινε με το δελτίο της συγκεκριμένης αθλήτριας πρόεδρε του Γιάννενα ΑΣ; Μήπως η συγκεκριμένη αθλήτρια είχε παίξει πέρυσι που ήσασταν εσείς στον πάγκο του ΑΓΣ Ιωαννίνων με άλλον προπονητή, με άλλο δελτίο; Ας το εξηγήσετε στον πατέρα της αθλήτριας.

Όσο για τον προηγούμενο μεταξύ μας αγώνα, στην κερκίδα ήσουν πρόεδρε και οι δύο προπονητές ήταν στον πάγκο. Γιατί δεν σταμάτησες το παιχνίδι; Τις κοπέλες του ΑΓΣ Ιωαννίνων τις ξέρεις πολύ καλά αφού το καλοκαίρι τους έστελνες και sms για να έρθουν στην ομάδα σου. Μάλλον θα περίμενες να κερδίσεις.

Ως προς το θέμα της ηθικής και της νομιμότητας τώρα μία ερώτηση: Είναι ηθικό και νόμιμο πρόεδρε Σκούρα στον εφετινό αγώνα των Νεανίδων του Γιάννενα ΑΣ με την ΦΕ Ιωαννίνων να χρησιμοποιήσετε αθλήτρια (πασαδόρο) που ανήκει στον Μέγα Αλέξανδρο Γιαννιτσών με άλλο δελτίο; Είναι για το καλό του αθλήματος και την ανάπτυξη; Ο Μέγας Αλέξανδρος Γιαννιτσών το ξέρει; Η ΕΟΠΕ συμφωνεί;

Αλήθεια πρόεδρε, οικονομικό απολογισμό παραδώσατε στον ΑΓΣ Ιωαννίνων για τα πεπραγμένα σας τα προηγούμενα δύο χρόνια που ανήκατε στον ΑΓΣ Ιωαννίνων; Τις μπάλες του ΑΓΣ Ιωαννίνων και τη στολή του γυναικείου τμήματος τα επιστρέψατε; Τις καταστάσεις των αθλητών και αθλητριών των ακαδημιών του ΑΓΣ Ιωαννίνων τις επιστρέψατε ή τις χρησιμοποιήσατε για να κάνετε «ανάπτυξη» με το καινούριο σωματείο σας;

Όσο για τον αγώνα του ΑΓΣ Ιωαννίνων πρόεδρε Σκούρα, παρότι κάνεις ό,τι μπορείς για να του φέρεις εμπόδια, όπως για παράδειγμα ότι τις προηγούμενες δύο εβδομάδες πριν το Πανελλήνιο παιδικό πρωτάθλημα η ομάδα του ΑΓΣ Ιωαννίνων δεν έκανε προπόνηση γιατί όλως τυχαίως στις ώρες προπόνησης έγιναν αγώνες μπάσκετ δικηγόρων και φιλικοί αγώνες μπάσκετ. Ο ΑΓΣ Ιωαννίνων υπήρξε πριν από εσένα, υπάρχει και θα υπάρχει μετά από εσένα.

Αλήθεια, τι να προσφέρει στην ανάπτυξη το σωματείο που έχει την μεγαλύτερη ιστορία στη βορειοδυτική Ελλάδα και έφτασε να αγωνίζεται και στην Α1', ενώ κατέκτησε το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Εφήβων πέρυσι και τρεις παίκτες του αγωνίστηκαν στην Α1 εφέτος;

Όσο για τους προπονητές του ΑΓΣ Ιωαννίνων Θεοδωράκη Βασίλη και Μάντζιο Δημήτρη, μιλάει η δουλειά και η προσφορά τους στον σύλλογο από το 1980 ο πρώτος και από το 1984 ο δεύτερος και δεν έχουν ανάγκη τη γνώμη σας πρόεδρε του Γιάννενα ΑΣ.

Αυτά προς απάντηση και δεν θέλουμε να ασχοληθούμε μαζί σας στο μέλλον, εκτός αν χρειαστεί.

1 σχόλιο

  • Comment Link Πρεβεζιάνος Τετάρτη, 06 Μαΐου 2015 16:50 posted by Πρεβεζιάνος

    Τελικά Βέτσα τι γίνεται στην ένωση;
    Με πλαστά δελτία αγωνίζονται οι ομάδες;
    Γιατί αν δεν κάνω λάθος και την προηγούμενη χρονιά ομάδα που ανέβηκε κατηγορία χρησιμοποιούσε πλαστές. Μήπως τελικά είχε δίκιο ο Καλογήρου και εμείς τον αποκαλούσαμε γραφικό;
    Γιαννιώτες δεν σας βλέπω καλά, βγάζετε τα μάτια μόνοι σας και ξεφτιλίζεστε σε όλη την Ελλάδα.
    Και συμφωνώ ότι το Βόλει στα Γιάννενα ο ΑΓΣΙ το έβαλε στα σπίτια μας και ο ΑΓΣΙ έχει επιτυχίες.
    Τα άλλα είναι άλλα λόγια να αγαπιόμαστε!!!

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ