1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 1734
05-05-2015 18:46

Πυρετώδεις προετοιμασίες για την Καρδίτσα

Με τη διεξαγωγή της κλήρωσης, τη Δευτέρα (4/5) στα γραφεία της Ε.Ο.ΠΕ οριστικοποιήθηκε και η τελευταία εκκρεμότητα του Final Four Συλλόγων για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κορασίδων που θα φιλοξενηθεί στην καρδιά της Ελλάδος και το Δημοτικό κλειστό Γυμναστήριο του Παλαμά Ν. Καρδίτσας το προσεχές τριήμερο 8-10 Μαΐου.
Σύσσωμη η οργανωτική επιτροπή δουλεύει πυρετωδώς και έχει συντονίσει όλες τις τελευταίες λεπτομέρειες για μία άρτια διοργάνωση και ένα πρόγραμμα αντάξιο του κύρους του θεσμού, με τον κ. Χρήστο Βογιατζή, μέλος του Δ.Σ. της Ε.Ο.Π.Ε. και επί μακρού χρόνου διοικητικό στέλεχος του ΣΠΑΚ μαζί με τους διοργανωτές του Δήμου Παλαμά, τον δήμαρχο κ. Γεώργιο Σακελλαρίου, τον αντιδήμαρχο κ. Ιάσωνα Τσιρώνη και τον αντιπρόεδρο Δ.Ο.Π.Α.Π.Α.Π. (ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ, ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ, ΠΡΟΣΧΟΛΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΠΑΛΑΜΑ, κ. Δημήτρη Τασιούλη, να εγγυώνται την ομαλή διεξαγωγή και την κοινή επιμέλεια του Final Four. Είναι βέβαιο πως αρκετοί φίλοι του βόλεϊ θα ταξιδέψουν στην περιοχή της Καρδίτσας για να παρακολουθήσουν από κοντά τη μάχη για την κατάκτηση του τίτλου, τοποθετώντας το νομό και τη Θεσσαλία στο προσκήνιο των αθλητικών δρώμενων.

Οι ομάδες που κατάφεραν να προκριθούν στην τελική τετράδα και θα διεκδικήσουν τον τίτλο του Πρωταθλητή Ελλάδος για την περίοδο 2014-15, μετά τις αναμετρήσεις της τελικής φάσης που πραγματοποιήθηκαν στα τουρνουά της Νικήτης Ν. Χαλκιδικής και των Μολάων και Βλαχιώτη Ν. Λακωνίας είναι:

Α.Σ. Ελπίδα Αμπελοκήπων Θεσσαλονίκης

Γ.Σ.Κ. Ηρακλής Θεσσαλονίκης

Ε.Α. Λάρισας

Α.Ο. Αιγάλεω

Το φάιναλ φορ που θα ξεκινήσει την Παρασκευή 8 Μαΐου θα έχει τη μορφή πρωταθλήματος με τις συμμετέχουσες ομάδες να αγωνίζονται μεταξύ τους (όλοι με όλους) σε μονά παιχνίδια και τον τίτλο θα κατακτήσει η πρώτη της βαθμολογίας.

Αναλυτικά το πρόγραμμα που προέκυψε από την κλήρωση (όλες οι αναμετρήσεις θα διεξαχθούν στο κλειστό του Παλαμά):

Παρ. 8/5/2015 Παλαμά, 17.00: ΕΑ Λαρίσης - ΓΣΚ Ηρακλής

Παρ. 8/5/2015 Παλαμά, 19.00: ΑΣ Ελπίς - ΑΟ Αιγάλεω

Σαβ. 9/5/2015 Παλαμά, 16.00: ΑΣ Ελπίς - ΕΑ Λαρίσης

Σαβ. 9/5/2015 Παλαμά, 18.00: ΑΟ Αιγάλεω - ΓΣΚ Ηρακλής

Κυρ. 10/5/2015 Παλαμά, 12.00: ΓΣΚ Ηρακλής - ΑΣ Ελπίς

Κυρ. 10/5/2015 Παλαμά, 14.00: ΕΑ Λαρίσης - ΑΟ Αιγάλεω

Για το Final Four στο κλειστό γυμναστήριο του Παλαμά θα υπάρξει η δυνατότητα διαδικτυακής κάλυψης με live streaming και έτσι οι φίλοι του βόλεϊ θα μπορούν να παρακολουθήσουν ζωντανά τις αναμετρήσεις.

Παράλληλα, η διοργάνωση θα παρέχει αναλυτικά στατιστικά σε ομαδικό και ατομικό επίπεδο, ενώ με την ολοκλήρωσή της, την Κυριακή 10 Μαΐου και την ανακήρυξη της πρωταθλήτριας ομάδας, θα προκύψουν και οι πολυτιμότερες παίχτριες του τουρνουά για τις ακόλουθες κατηγορίες:

Πολυτιμότερη Παίκτρια (MVP)

Καλύτερη Επιθετικός

Καλύτερη Μπλοκέρ

Καλύτερη Πασσαδόρος

Καλύτερη Σέρβερ

Καλύτερη Λίμπερο

1 σχόλιο

  • Comment Link Orestis Πέμπτη, 07 Μαΐου 2015 15:16 posted by Orestis

    Ελπίζω να μην είναι ισάξια της διοργάνωσης της προημιτελικής φάσης. Τουλάχιστον στην Νικήτη δεν υπήρξε κάν διοργάνωση. Πλήν του φύλακα του γηπέδου και του παιδιού στο κυλικείο δεν εμφανίσθηκε κανείς από τους διοργανωτές. Δεν νομίζω να γνώριζε κανείς από την περιοχή τι γινόταν στο κλειστό της Νικήτης, στην άκρη του πουθενά. Δεν είδα μία αφίσσα , ένα πανώ, κάτι που να δείχνει τι συμβαίνει στην περιοχή. Κάποια στιγμή πρέπει να μας εξηγήσουν από την ΕΟΠΕ, με τι κριτήρια επελέγη το συγκεκριμμένο γήπεδο. Μήπως πλήρωσε τις μετακινήσεις και την φιλοξενία??? Όχι βέβαια!!! Οι γονείς τα κανόνισαν όλα. Μήπως για την ανάπτυξη του αθλήματος σε περιοχή που δεν υπάρχει ομάδα?? Όχι βέβαια!!! Κανένας πλήν των γονέων των αθλητριών δεν πλησίασε στο γήπεδο!! Μόνο η Αστυνομία έδωσε βροντερό παρόν με ισχυρή παρουσία καθημερινά. Αααα!! ξέχασα. Ο Δήμος Σιθωνίας παρείχε τα νερά στις αθλήτριες. Ευχαριστούμε πολύ κύριε Δήμαρχε!! Ευχαριστούμε πολύ κύριε πρόεδρε της ΕΟΠΕ. Θερμά συγχαρητήρια για την διοργάνωση!!! Καλή επιτυχία στις ομάδες που συμμετέχουν στο final 4 του Παλαμά!!!

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ