1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
19-04-2015 15:47

Δεν έχει... αντίπαλο η Άρτα

Συνεχίζουν να εντυπωσιάζουν οι Παγκορασίδες του Γ.Σ. Αρτα Volley και δείχνουν ότι στην 1η φάση του πρωταθλήματος, δεν έχουν αντίπαλο. Η 5η συνεχόμενη νίκη επιτεύχθηκε επί του Α.Γ.Ο. Φιλιππιάδας στη Φιλιππιάδα με 3-0 σετ (8-25, 11-25, 11-25), σε ένα παιχνίδι όπου οι δύο προπονητές του συλλόγου Γιάννης Σταμούλης-Αποστόλης Πορτοβάρας χρησιμοποιήσανε αθλήτριες αρκετά μικρότερες ηλικιακά (γεννηθείσες 2002-03 & 04.

Η δουλειά στο σύλλογο του Γ.Σ. Αρτα αποδίδει καρπούς και οι δύο προπονητές έχουν κάθε λόγο να χαμογελούν για τη δουλειά τους τα τελευταία δύο χρόνια στις Ακαδημίες.

Χθες μάλιστα οι μικρές αθλήτριες παραλάβανε τις νέες φόρμες τους προσφορά Αρτινών Πολιτικών Μηχανικών, αλλά και της NETSHOPκάτι που  η διοίκηση της ομάδος αισθάνθηκε την υποχρέωση να ευχαριστήσει δημόσια.

Η 5η νίκη επιτεύχθηκε εύκολα απέναντι σε μία ομάδα χαμηλότερου βεληνεκούς και τα ατού της Αρτινής ομάδος ήταν για άλλο ένα παιχνίδι το πολύ καλό σέρβις, αλλά και η επίθεση που σχεδόν άγγιξε το τέλειο.

Θεοδώρα Βαρέλη και Ιωάννα Δημοθεόδωρου ήταν με διαφορά οι καλύτερες για την ΑΡΤΑ VOLLEY που χρησιμοποίησε τις: Ι. Δημοθεόδωρου, Α. Δημοθεόδωρου, Θ. Πορτοβάρα, Ν. Σωτηρίου, Φ. Ρίζου, Θ. Βαρέλη/ Α. Πορτοβάρα, Δ. Κόκκινου, Ε. Σεντόρη, Ε. Παπανδρέου.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ