1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
10-04-2015 14:51

Σαρώνουν οι παίδες της ΕΑΠ

Οι παίδες της ΕΑΠ στην ηλικία τους σαρώνουν! Απόδειξη ο περίπατος που έκαναν στο πρωτάθλημα της ΕΣΠΕΠ το οποίο κατέκτησαν με 6 νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια χωρίς απώλεια σετ! Η τελευταία νίκη τους χθες στην Ακράτα επί του Παμβοχαϊκού, με την οποία σφράγισαν και τυπικά τον τίτλο.



Η ίδια επί της ουσίας ομάδα της ΕΑΠ με την προσθήκη των Φραντζέσκου Γιαννούτσου και Οδυσσέα Δρίβα έφτασε ως τα ημιτελικά του Πανελλήνιου πρωταθλήματος εφήβων. Και η ίδια φουρνιά μαζί με τον Παναγιώτη Ρουμελιώτη οδήγησαν πρόσφατα την ΕΑΠ στην κατάκτηση του πρωταθλήματος της Β' Εθνικής στην Περιφέρεια της ΕΣΠΕΠ και στην άνοδο στην Β' Εθνική.

Από αυτή την «χρυσή» φουρνιά μια 7άδα παίζει στο παιδικό πρωτάθλημα, στο εφηβικό και στην πρώτη ομάδα. Ο λόγος για τους Μίλτο Τσαρκάτογλου, κεντρικός-μαθητής Γ' Λυκείου, Λευτέρη Δρακόπουλο, ακραίος-μαθητής Γ'΄Λυκείου, Γιώργο Κανελλόπουλο-πασαδόρος-μαθητής Γ΄Λυκείου, Βασίλη Καραγιώργο, λίμπερο-μαθητής Γ΄Λυκείου, Ανδρέα Κάββουρα, διαγώνιος μαθητής Β΄Λυκείου, Κώστα Μακρυγιάννη, ακραίος μαθητής Α' Λυκείου και Βάιο Γεωργόπουλο, ακραίο-μαθητής Α' Λυκείου.

Στην ομάδα παίδων και στην εφήβων αγωνίζεται ο Παναγιώτης Καραμπελέσης, πασαδόρος-μαθητής Γ' Λυκείου και στην ομάδα των παίδων οι Νίκος Λάτσης κεντρικός-μαθητής Γ' Λυκείου, Βασίλης Καϊμακάς, λίμπερο μαθητής Γ' Γυμνασίου, Αποστόλης Χατζόπουλος, κεντρικός-μαθητής Α' Λυκείου, Κώστας Προδρομίτης, ακραίος μαθητής Γ' Γυμνασίου, Βαγγέλης Χαλκίδης, ακραίος μαθητής Β' Λυκείου και ο Σωτήρης Φερτάκης, πασαδόρος-μαθητής Γ' Γυμνασίου.

Προπονητής της ΕΑΠ στην ομάδα των παίδων, αλλά και στην εφήβων και στην ανδρών είναι ο καθηγητής φυσικής αγωγής Αντώνης Γεράνιος.

Η τελική φάση του Πανελλήνιου παιδικού πρωταθλήματος θα γίνει αρχικά με γεωγραφικά κριτήρια σε Βορρά και Νότο. Οι αγώνες στον Νότο, στον οποίο θα συμμετάσχει η ΕΑΠ, θα γίνουν Πέμπτη του Πάσχα με Κυριακή του Θωμά στο Βραχάτι σε τρεις Ομίλους. Η κλήρωση θα γίνει σήμερα στις 11 π.μ. στην ΕΟΠΕ. Η ΕΑΠ θα τεθεί επικεφαλής ενός από τους τρεις Ομίλους του Νότου και είναι από τα φαβορί της διοργάνωσης. Το φάιναλ-4 έχει προγραμματιστεί για 1-3 Μαϊου στην Θήβα. Θα συμμετάσχουν δύο ομάδες από το Νότο και δύο από τον Βορρά.

pelop.gr

 

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ