1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
09-04-2015 23:07

«Κύριοι της ΕΟΠΕ, δεν μπορείτε να αποφασίζετε εσείς για το μέλλον των παιδιών μας»

Με ανοιχτή επιστολή τους προς την ΕΟΠΕ, οι γονείς των αθλητών του Πηγάσου Πολίχνης διαμαρτύρονται για τις ημερομηνίες διεξαγωγής του Πανελληνίου πρωταθλήματος Παίδων.

 

Αναγκαζόμαστε για πρώτη φορά να ασχοληθούμε με την ΕΟΠΕ και τις αποφάσεις της. Αλλωστε δεν είμαστε αρμόδιοι γι΄αυτό.Η αγανάκτηση μας όμως έχει ξεχειλίσει.

Κύριοι της ΕΟΠΕ δεν μπορείτε να αποφασίζετε εσείς για το μέλλον των παιδιών μας τόσο πρόχειρα.Να ορίζετε τους αγώνες του Πανεπαρχιακού παίδων και της τελικής φάσης στη συνέχεια λίγες μέρες πριν τις εξετάσεις των παιδιών. Δημιουργήσατε αναστάτωση με αποτέλεσμα τη μη συμμετοχή δύο ομάδων και τη συμμετοχή με ελλείψεις των υπολοίπων.

Θέλουμε να μας απαντήσετε για ποιό λόγο φέτος αλλάξατε τις ημερομηνίες των αγώνων (κάθε χρόνο γίνονται μετά τις εξετάσεις), και για ποιό λόγο ορίσατε την Ξάνθη και την Θήβα ως διοργανώτριες πόλεις απο τη στιγμή που δεν παρέχετε τίποτα στους συλλόγους αντίθετα μάλιστα τους επιβαρύνετε οικονομικά.

Γιατί να αναγκαζόμαστε εμείς σαν γονείς να ερχόμαστε σε αντιπαράθεση με τα παιδιά μας για το αν θα συμμετάσχουν. Τι να πούμε σ΄αυτά τα παιδιά που όλο τον χρόνο προσπαθούσαν και αγωνίζονταν για να παίξουν σε μια επόμενη φάση (Πανεπαρχιακό) και ίσως σε μια τελική φάση.

Πως να δικαιολογήσουμε την προχειρότητα και εν τέλει την αναλγησία των υπευθύνων της ΕΟΠΕ που δεν έλαβε υπόψην της την αγωνία και το άγχος των παιδιών.

Σας ευχαριστούμε και αναμένουμε δημόσια απάντηση σας.

ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΤΩΝ ΑΘΛΗΤΩΝ ΤΟΥ ΠΗΓΑΣΟΥ ΠΟΛΙΧΝΗΣ

ΜΙΧΑΛΙΤΣΙΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
ΜΑΥΡΙΔΗΣ ΣΤΡΑΤΟΣ
ΧΡΗΣΤΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
ΤΡΟΥΜΠΑΛΟΣ ΣΠΥΡΟΣ
ΠΑΡΑΦΕΣΤΑΣ ΖΗΣΗΣ
ΜΑΜΑΛΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ
ΚΟΥΤΟΥΝΙΔΗΣ ΣΤΕΛΙΟΣ
ΜΑΚΡΟΓΙΑΝΝΗΣ ΝΙΚΟΣ
ΤΖΙΑΒΡΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
ΚΑΣΣΙΤΕΡΙΔΟΥ ΣΤΕΛΛΑ
ΔΗΜΗΤΡΑΚΟΥΔΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
ΣΤΑΥΡΙΔΗΣ ΑΡΣΕΝΗΣ

2 σχόλια

  • Comment Link volley evros Παρασκευή, 10 Απριλίου 2015 10:36 posted by volley evros

    εχετε δικαιο κυριοι του πηγασου πολιχνης ως προς τις ημερομηνιες.Για τον τοπο διεξαγωγης δεν εχετε δικαιο γιατι εαν γινοταν οι αγωνες στην θεσσαλονικη η μια ωρα απο την θεσσαλονικη τοτε θα ησασταν ευχαριστοιμενοι.ετσι ειναι χρονια τωρα.

  • Comment Link Ο μερακλής του βόλεϊ Πέμπτη, 09 Απριλίου 2015 22:21 posted by Ο μερακλής του βόλεϊ

    Καλά εσείς πιστεύετε ότι ενδιαφέρουν, αυτά που πολύ σωστά γράφετε, κανένα στη Ε.Ο.ΠΕ ? Αυτοί το μόνο που τους νοιάζει είναι η διεκπεραίωση των αυτών των αγώνων για να κλείσει ο φάκελος. Ας διαλύσουν όλα με πρώτο το ανδρικό βόλεϊ, οι καρέκλες μας να είναι καλά, όσο δε για αγάπη και μεράκι για το άθλημα ? Δεν ξέρουν ούτε πως προφέρονται οι λέξεις αυτές

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ