1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
09-04-2015 11:37

«Αστεράτο» τουρνουά μίνι με καλεσμένο τον Κόροιβο

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε το 4ο κατά σειρά τουρνουά Μίνι Βόλεϋ 3x3 των Αστεριών Αχαΐας την Κυριακή των Βαΐων 5/4.

Με την συμμέτοχη του τμήματος πετοσφαίρισης του συλλόγου Α.Σ. Κοροίβου Αμαλιάδας και με την δυναμική παρουσία 100 μικρών αθλητών των 2 συλλόγων έδωσαν μια δυνατή και ηχηρή παρουσία για το μέλλον του Ηλειακού και Αχαϊκού βόλεϋ.

Για πρώτη φορά το τουρνουά έγινε με την συμμέτοχη σωματείου από άλλο Νομό δημιουργώντας σύσφιξη σχέσεων για το μέλλον μιας και η Αμαλιάδα είναι γειτονική μας πόλη και έχουμε ανάγκη την παρουσία από την Ηλειακή πόλη. Το τουρνουά περιελάμβανε αγώνες με ηλικιακή κατανομή 3χ3 στο φιλέ καθώς και έναν αγώνα επίδειξης με μια τριάδα παγκορασίδων από τα Αστέρια Αχαΐας.

Πλήθος γονέων, φίλων, συγγενών κατ έκλεισε το μεσημέρι της Κυριακής το Νέο κλειστό του Δήμου Δυτικής Αχαΐας με αποτέλεσμα να στηθεί μια πανέμορφη γιορτή. Όλοι οι αθλητές παραλάμβανε από ένα αναμνηστικό δίπλωμα συμμετοχής, έπαιξαν και διασκέδασαν υπό τους ήχους μουσικής επένδυσης όπως άρμοζε σε μια τέτοια γιορτή. Η γιορτή καλύφθηκε από το webτν του χορηγού επικοινωνίας του συλλόγου το westcity.gr το οποίο κάλυψε από έδαφος και αέρα κάθε όμορφη εικόνα της διοργάνωσης.

Το Δ.Σ, το προπονητικό team και οι φίλοι των Αστεριών Αχαΐας ευχαριστεί θερμά την διοίκηση του τμήματος πετοσφαίρισης του Α.Σ. Κοροίβου Αμαλιάδας και συγκεκριμένα τον Πρόεδρο κ. Αιβαλιώτη Κωνσταντίνο που είναι από τους ρομαντικούς του αθλήματος, άλλωστε τον συνδέει συν αδελφική φιλία με τον Πρόεδρο του Α.Ο. Αστέρια Αχαΐας κ. Θεοφάνη Ρηγώνη. Επίσης πολλές ευχαριστίες στο προπονητικό team του Κοροίβου για την βοήθεια στην διοργάνωση της εκδήλωσης και συγκεκριμένα στον υπεύθυνο προπονητικού προγράμματος κ. Γκρουμούσα Ανδρέα για τον συντονισμό της εκδήλωσης μαζί με τον coach των Αστεριών Παναγιώτη Έρδα. Το βόλεϋ στη Δυτική Αχαΐα πλέον έχει πνοή έχει παλμό και έχει βάλει τις βάσεις του για την συνέχεια ενός πανέμορφου αθλήματος.

Media





Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ