1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
07-04-2015 10:59

Η Άρτα... στην Πρέβεζα

Στην Πρέβεζα βρέθηκαν οι Ακαδημίες της Άρτας προσκεκλημένοι του Φιλαθλητικού Πρέβεζας σε τουρνουά Μίνι Βόλεϊ. Για περισσότερες από 2, 5 ώρες τα παιδιά και των δύο ομάδων έπαιξαν παιχνίδια 3 εναντίον 3 και στο τέλος του τουρνουά έγινε και παιχνίδι 6 εναντίον 6. Οι εντυπώσεις θετικές, τα μηνύματα ενθαρρυντικά για το μέλλον του Βόλεϊ στην Άρτα, όπως επίσης και στην Πρέβεζα και οι πολλοί γονείς που παρακολούθησαν τα παιχνίδια έμειναν ευχαριστημένοι από το επίπεδο και θέαμα.
Οι δύο προπονητές του συλλόγου Γιάννης Σταμούλης –Αποστόλης Πορτοβάρας αφού ευχαρίστησαν το Νίκο Ρούσσο και τον Φιλαθλητικό Πρέβεζας για την φιλοξενία τους, έμειναν ευχαριστημένοι από το επίπεδο των παιδιών, που δείξανε ότι έχουν μέλλον.

Ο μεν Γιάννης Σταμούλης είπε «το μέλλον είναι εδώ σε αυτά τα παιδιά και σαν πρώτο τουρνουά που συμμετέχουμε τα μηνύματα είναι θετικά. Απουσιάζαν αρκετά παιδιά μας λόγω εορτών και ελπίζω στο επόμενο τουρνουά να τα έχουμε μαζί μας, να ευχαριστηθούν και αυτά και να έχουμε μία πλήρη εικόνα σαν ομάδα που βαδίζουμε». Ο δε Αποστόλης Πορτοβάρας συμπλήρωσε «ευχαριστούμε τον Φιλαθλητικό, δεσμευόμαστε να ανταποδώσουμε για μετά το Πάσχα, κάνοντας ένα μεγάλο τουρνουά στην Άρτα. Δείξαμε πολύ καλά στοιχεία και θέλουμε οι γονείς να μας εμπιστευτούν, στέλνοντάς μας περισσότερα παιδιά στο άθλημά μας, ένα άθλημα ευγενές που πλάθει ολοκληρωμένες προσωπικότητες. Και εγώ και ο συνάδελφός μου φεύγουμε χαμογελαστοί από το γήπεδο και ευχόμαστε σε όλους Καλό Πάσχα».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ