1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 1734
08-03-2015 23:23

Πάτρας: «Κάναμε ένα μεγάλο δώρο»

Παρά την ήττα, ο Χρήστος Πάτρας ήταν ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παικτών του και το ωραίο παιχνίδι που έγινε με τον Μίλωνα στον τελικό του Πανελληνίου Εφήβων. Ο ίδιος είπε:
«Θεωρώ ότι έγινε ένα πραγματικά πολύ καλό παιχνίδι κι από τις δύο ομάδες, αλλά έχω την αίσθηση ότι κάναμε ένα μεγάλο δώρο. Προδοθήκαμε από λάθη που δεν συνηθίζουμε να τα κάνουμε ως ομάδα, αλλά είναι μικρές ηλικίες κι αυτά συμβαίνουν. Παρά το ότι βρεθήκαμε να χάνουμε με 2-0 και κυρίως με τον τρόπο που χάθηκαν τα σετ, ήμουν σίγουρος ότι θα αντιδράσουμε και έτσι έγινε αλλά και πάλι στο τάι μπρέικ κολλήσαμε και το πληρώσαμε».

Για τον έμπειρο τεχνικό ο τελικός απολογισμός του τουρνουά είναι θετικός καθώς όπως είπε: «Σαν ομάδα όπως είπα και πριν το τουρνουά, αυτά είναι τεστ για τα παιδιά μας. Από τη στιγμή μάλιστα που έγινε πολύ μεγάλη κόντρα ήταν πολύ θετικό γιατί είδαμε πολλά πράγματα αφού έχουμε μικρούς παίκτες που έχουν όλο το μέλλον μπροστά τους».

1 σχόλιο

  • Comment Link Γ.Κ. Δευτέρα, 09 Μαρτίου 2015 10:27 posted by Γ.Κ.

    όχι ότι είναι μικρή η διάκριση η συμμετοχή στον τελικό αλλά όπως και να το κάνουμε η απώλεια του τίτλου είναι τεράστια ΑΠΟΤΥΧΙΑ παρά τη διαφήμιση για τις δυνατότητες της ομάδας και των παικτών της. Παρόλα αυτά αξίζουν συγχαρητήρια στα παιδιά και μόνο σε αυτά καθώς και στους γονείς που παλεύουν μόνοι τους αφού παράγοντας σοβαρός για να ασχοληθεί δεν υπάρχει ούτε για δείγμα. Έχουν δουλειά στις καφετέριες τους, με τον Ηρακλή θα ασχολούνται; Αν όμως παίρναμε την κούπα πρώτη μούρη όλοι οι άσχετοι για συγχαρητήρια και φωτογραφίες.ΟΞΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ