1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
08-03-2015 17:22

Ξανά στα μετάλλια η Ελπίδα, 3-0 την ΕΑΛ στον μικρό τελικό

Μετά το χρυσό μετάλλιο της περσινής σεζόν, η Ελπίδα Αμπελοκήπων είναι ξανά στα μετάλλια του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Νεανίδων, αφου επικράτησε με 3-0 της ΕΑΛ στον μικρό τελικό του Τυρνάβου.
Η ΕΑΛ παρά την απουσία της Μπέη (τραυματίστηκε στον χθεσινό ημιτελικό με τον Ηρακλή Κηφισιάς), στα δύο πρώτα σετ ήταν ιδιαίτερα ανταγωνιστική, ωστόσο στα κρίσιμα σημεία μίλησε η εμπειρία της Ελπίδας.

Η ομάδα των Αμπελοκήπων ανέτρεψε το εις βάρος της 12-17 στο α’ σετ και το κατέκτησε με λάθος της ΕΑΛ, ενώ στο β’ σετ η ΕΑΛ μετέτρεψε το 19-16 σε 20-20 όμως σε εκείνο το σημείο κόλλησε και δέχθηκε ένα σερί 5-0 για να τελειώσει το σετ.

Στο τρίτο σετ η Κατερίνα Παπάζογλου με ένα φοβερό σερί από τη γραμμή του σερβίς πήγε το σκορ στο 6-0, χωρίς ποτέ η ΕΑΛ να μπορέσει να επιστρέψει στο ματς.

Τα σετ: 3-0 (26-24, 25-20, 25-7)

ΕΛΠΙΔΑ (Χρυσομαλλίδης): Καραμούτσα, Ντολοπούλου, Νώτη, Παπάζογλου, Καλαντάτζε, Κουτούλα, Σουπιώνη –λ / Δροσοπούλου, Πανταζή, Δάκου, Αμπεριάδου, Καρακατσιάνη,
ΕΑΛ (Πνάκας): Σταυροθεωδόρου, Παπακώστα, Δούρου, Τάση, Γεροκώστα, Κοντονάσιου, Τσουκαλά –λ / Γεωργάκα, Ζιάγγα, Στατίρη, Γίτση

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ