1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 1734
02-03-2015 15:16

Δεν τα κατάφεραν κόντρα στην ΑΕ Λάρισας οι Παίδες της Αργούς

Την ήττα με 3-2 σετ γνώρισαν οι παίδες της Αργούς στη Λάρισα από την ΑΕ Λάρισας , ύστερα από δυόμιση ώρες αναμέτρηση, σε ένα συναρπαστικό και με πολλές εναλλαγές στο σκορ αγώνα , για το πρωτάθλημα παίδων της ΕΣΠΕΚΕΛ.
Οι «κυανέρυθροι» έχασαν ένα παιχνίδι κυριολεκτικά μέσα από τα χέρια τους, όταν προηγήθηκαν στο σκορ με 2-1 σετ και στο τέταρτο με 23-14 και 24-17 και δεν κατόρθωσαν να πάρουν τον ένα πόντο που χρειαζόταν για τελειώσει το παιχνίδι με 3-1 υπέρ τους. Το τέταρτο σετ τελείωσε τελικά με 26-24 υπέρ της ομάδας της Λάρισας και μετά από αυτό χωρίς ψυχολογία λύγισαν στο τάι μπρέικ.

Έτσι ολοκληρώθηκε η πρώτη φάση, με την ΑΕ Λάρισας να παίρνει απευθείας το εισιτήριο για το φάιναλ φορ, ενώ η Αργώ έχει πολλές ελπίδες να προκριθεί ως καλύτερη δεύτερη, σε συνδυασμό με τα αποτελέσματα των άλλων ομίλων .

Τα σετ: 2-3 (12-25, 25-14, 25-21, 24-26, 10-15)

ΑΡΓΩ ΒΟΛΟΥ: (Γεωργουλάς Σπύρος ) Σδρούλιας,Πιτσιάβας,Λεμονής,Φιλιππίδης(λ),Βα ϊ όπουλος,Καπλάνης,Ντελής, Χονδροδήμος,Καλοφορίδης,Λημνιώτης

ΑΕ ΛΑΡΙΣΑΣ :(Πατσιαούρας Αστέριος)Γκιτέρσος,Ζμπήτας,Γκουτζαμάνης (λ), Γραμμένος,Σαριμπαλίδης,Παπαχρήστος,Καραμανίδης,Δορδοκίδης, Ποτούλας, Γεωργακάς

Η βαθμολογία του ομίλου:

AE Λάρισας 11
ΑΣ Αργώ 10
ΕΑ Λάρισας 6

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ