1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
08-02-2015 15:31

Στο φάιναλ-4 των Κυκλάδων οι κορασίδες του Φοίνικα

Μία νίκη, μία ήττα και ένας… εμφύλιος ήταν ο απολογισμός των τμημάτων υποδομής του Φοίνικα που αγωνίστηκαν τις τελευταίες μέρες. Οι κορασίδες πανηγύρισαν εύκολη νίκη και εξασφάλισαν την παρουσία τους στο final-4, οι παίδες ηττήθηκαν για δεύτερη φορά μέσα σε μέρες από τον ΑΣΕ Νεωρίου, ενώ στον “εμφύλιο” των παγκορασίδων επικράτησαν οι πιο έμπειρες της ομάδας Α’.


Με άνεση στο final-4 οι κορασίδες

Σε παιχνίδι που πραγματοποιήθηκε το πρωί της Κυριακής, οι κορασίδες του Φοίνικα επιβλήθηκαν εύκολα με 3-0 σετ του Ποσειδώνα Τήνου και εξασφάλισαν την συμμετοχή τους στο final-4 για την ανάδειξη του πρωταθλητή Κυκλάδων.

Η τελική φάση είναι πολύ πιθανό να γίνει στη Σύρο (27/2-1/3) και σ’ αυτήν θα μετέχουν οι Φοίνικας, ΑΣΕ Νεωρίου (Α’ όμιλος), ΑΟ Θήρας και Πανναξιακός (Β’ όμιλος).

Τα σετ: 25-10, 25-8, 25-9

ΑΟ Φοίνικας Σύρου : Σούμπιτση, Ξαγοράρη Β., Βαρθαλίτου, Ξαγοράρη Π., Ξαγοράρη Κ., Ρούσσου, Γιαλόγλου (λ), Κολσούζογλου

Ποσειδώνας Τήνου: Αρμακόλλα Ι., Παλαμάρη, Βαρβέρη, Απέργη Σ., Αρμακόλλα Λ., Βέλα, Απέργη Α., Φωσκόλου, Κούλια, Μαραγκού.

Μίλησε η εμπειρία στον “εμφύλιο” των παγκορασίδων

Στο παιχνίδι ανάμεσα στις δύο ομάδες παγκορασίδων του Φοίνικα το Σάββατο, οι παλιότερες και σαφώς πιο έμπειρες της ομάδας Α’ επικράτησαν με 3-0 σετ, ωστόσο οι μικρές της ομάδας Β’, με μόλις λίγους μήνες προπόνηση, δείχνουν ότι έχουν το ταλέντο να διακριθούν στο μέλλον.

Τα σετ: 25-10, 25-11, 25-9

Ομάδα Α’ (Αλτουβάς): Γιαλόγλου, Ξαγοράρη Π., Ξαγοράρη Β., Βαρθαλίτου, Σούμπιτση, Ξαγοράρη Κ., Κολσούζογλου

Ομάδα Β’ (Κάμπαξη): Φραγκέδη, Απομάχου, Ρωμανού, Δαλεζίου, Ραφιού, Παλαιτσάκη, Ζιάβρα, Μαραγκού, Ζαχαρίου, Ευστρατίου

Νέα ήττα για τους παίδες

Τέλος, το βράδυ της περασμένης Πέμπτης, οι παίδες της ομάδας μας ηττήθηκαν για δεύτερη φορά μέσα σε λίγες μέρες (1-3 σετ) στο συριανό ντέρμπι με τον ΑΣΕ Νεωρίου. Χρέη προπονητή εκτέλεσε ο Γιώργος Αλτουβάς, καθώς ο Άκης Χατζηαντωνίου βρισκόταν στην Αθήνα με την ανδρική ομάδα.

Τα σετ: 18-25, 25-23, 25-18, 25-17

ΑΣΕ Νεωρίου (Σκρέτας): Αργυρός Ν., Αργυρός Ι., Ροσσολάτος, Κουλούρας, Παλαιτσάκης, Κρεατσούλας, Σκουλάτος (λ), Ρουσσουνέλος, Ντούλος

ΑΟ Φοίνικας (Αλτουβάς): Σαϊπάς, Μολλάι, Χαλβατζής-Δεριζιώτης, Ρούσσος, Κωσταρίδης, Φίλιππας, Βελούδης (λ), Ρηγούτσος, Μαυράκης, Αργυρός Α., Βεντούρης, Αλτουβάς

* Το προγραμματισμένο για το βράδυ (20:00) του Σαββάτου παιχνίδι της ομάδας γυναικών με αντίπαλο τον ΑΜΣ Φιλωτίου αναβλήθηκε, καθώς δεν υπήρχε δρομολόγιο πλοίου για να έρθει η ομάδα της Νάξου στη Σύρο

foinikasclub.gr

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ