1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
02-02-2015 21:10

Η Αρτα... φουλάρει για πρωτάθλημα

Δύο στα δύο για τους Εφήβους της Άρτας και πλώρη για την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Ε.Σ.ΠΕ.Δ.Ε.
 Μετά την νίκη επί της Γ.Ε. Μεσολογγίου με 3-0 στο Μεσολόγγι, νίκη και στα Γιάννενα επί του Α.Γ.Σ.Ι. με 3-1 σετ. Ο Α.Γ.Σ.Ι. που ας σημειωθεί πέρυσι κατέκτησε το πρωτάθλημα Ελλάδας, αλλά φέτος είναι αρκετά ανανεωμένος. Το παιχνίδι λόγω έλλειψης ωρών στο Ε.Α.Ν.Κ.Ι. έγινε στην κλειστή αίθουσα του 3ου Λυκείου και αυτό είχε ως αποτέλεσμα  οι δύο ομάδες να μην μπορούν να παίξουν το Βόλεϊ που μπορούσαν.


Από τους γηπεδούχους ξεχώρισαν Σιάμπαλης, Μάντζιος και Μυλωνάς, ενώ από την ομάδα της Άρτας ο Δημοθεόδωρος ήταν ο καλύτερος, ειδικά στην άμυνα. Πολύ καλά πήγανε οι τρεις κεντρικοί μας Χιούσας, Κομζιάς και Δραγατάκης που σκεπάσανε το φιλέ, αφού το μπλοκ ήταν ο βασικός παράγοντας της επιτυχίας. Τέλος ο Κουτσούπας λόγω της κακής μέρας των ακραίων κράτησε μόνος του όλη την υποδοχή, κάνοντας ελάχιστα λάθη.  

Για τον Αλμπιόν αυτό ήταν το τελευταίο του παιχνίδι, αφού την Τρίτη πετάει για Αγγλία όπου θέλει να ψάξει ένα καλύτερο αύριο.  Όλη η ομάδα του εύχεται καλή τύχη και ότι πάντα θα είναι μέλος της ομάδος μας, όταν θελήσει να επιστρέψει.

Τα σετ: 20-15, 22-25, 25-23, 21-25.

Α.Γ.Σ.Ι. (Δημήτρης Μάντζιος): Μάντζιος, Μυλωνάς, Σιάμπαλης, Διβάρης, Μάρκου, Αλεξίου, Κατσέτας, Σιώπης.
Γ.Σ.ΑΡΤΑ VOLLEY (Αποστόλης Πορτοβάρας): Δραγατάκης, Χιούσας, Δημοθεόδωρος, Σαλεμής, Μαραγιαννός, Αθανασίου, Κουτσούπας λ., Κομζιάς.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ