1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
08-01-2015 18:01

Η ΓΕΗ τον τίτλο στο πρωτάθλημα... για δύο

Μόνο δυο ομάδες δήλωσαν συμμετοχή στο πρωτάθλημα εφήβων και η ΕΣΠΕΚ όρισε  έναν αγώνα-τελικό, που έγινε στο Ρέθυμνο και στον οποίο η ΓΕΗ ήταν καλύτερη, με αποτέλεσμα να νικήσει με 3-0 (25-15, 25-22, 26-24) τον ΣΦΠ Χανίων και να κατακτήσει αυτή τον τίτλο.


Οι τυπικά γηπεδούχοι πήραν πολύ εύκολα το 1ο σετ, ενώ στο επόμενο επικράτησαν πιο δύσκολα. Ο ΣΦΠΧ βελτιώθηκε στο 3ο σετ και προσπάθησε να μειώσει το σκορ, όμως η ΓΕΗ παρουσιάστηκε πιο αποτελεσματική στους τελευταίους πόντους και έτσι πήρε με πανηγυρικό τρόπο τη νίκη.

* Πέρυσι, στη διοργάνωση είχαν πάρει μέρος τέσσερις ομάδες, είχε διεξαχθεί -με τη μορφή φάιναλ φορ- στο Ηράκλειο και τον τίτλο πήρε ο ΣΦΠΧ κερδίζοντας στον τελικό με 3-0 σετ τη ΓΕΗ2. Τ” αποτελέσματα στους ημιτελικούς ήταν: ΓΕΗ2- Άθλεση 3-0, ΓΕΗ1-ΣΦΠΧ 0-3.
Τα δυο προηγούμενα χρόνια δεν είχε διοργανωθεί παγκρήτιο πρωτάθλημα, ενώ την αγωνιστική περίοδο 2010-11 πρωταθλήτρια είχε αναδειχθεί η Άθλεση.

Χανιώτικα νέα

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ