1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
30-12-2014 22:15

117 παιδιά έστειλαν μήνυμα για το αύριο του αθλήματος

Για τέσσερις ημέρες οι εγκαταστάσεις του Αθλητικού κέντρου ‘Ατέρμων’ στο Κιλκίς χτυπούσαν σε βολεϊκούς Χριστουγεννιάτικους ρυθμούς. Συνολικά 117 παιδιά απ’ όλη την Ελλάδα συμμετείχαν στο προπονητικό καμπ των προεθνικών ομάδων Παμπαίδων – Παγκορασίδων στέλνοντας μηνύματα αισιοδοξίας για το αύριο του αθλήματος.


Κι αν για το τιμ των Ομοσπονδιακών τεχνικών η καταγραφή των στοιχείων (και μέσα από τις μετρήσεις που έγιναν από τον γυμναστή της Εθνικής Ανδρών Θανάση Τσούκο) είναι ένα σημαντικό στοιχείο προς αξιοποίηση, για τα ίδια τα παιδιά, το ταξίδι προς τον ‘Ατέρμωνα’ και η παρουσία τους εκεί ήταν μια μοναδική εμπειρία.

«Ήταν ακριβώς όπως το φαντάστηκα και ακόμη καλύτερα. Η συμμετοχή μου σ’ αυτό το προπονητικό καμπ μαζί με τα υπόλοιπα παιδιά μου έδωσε ακόμη μεγαλύτερα κίνητρα για να συνεχίσω την προσπάθεια μου και πολλές εμπειρίες», είπε ο Δημήτρης Χατζηνικολάου ο οποίος ταξίδεψε από την Κω (ανήκει στον τοπικό ΑΟ Αθλοπαιδιών).

Από την Μυτιλήνη και τον Ερμή Παμφίλων ο Στρατής Βογιατζής έζησε το δικό του όνειρο… «Περίμενα ότι θα ήταν πιο δύσκολα και πιο αυστηρά, αλλά ήταν διαφορετικά. Το σίγουρο είναι ότι είδα πολλά καινούργια πράγματα και πλέον έχω έναν συγκεκριμένο στόχο: Να βελτιωθώ και να φτάσω στο επίπεδο των καλύτερων».

Λένε πως οι Χιώτες πηγαίνουν δυο, δύο, ωστόσο στην προκειμένη περίπτωση δύο, δυο ήταν οι Χιώτισσες του καμπ: Η Κλειώ Κριμιζή και η Μαρία Κυλαδίτη, αμφότερες αθλήτριες του τοπικού ΑΣ Νηρέα. 
«Η αλήθεια είναι ότι είχα άγχος καθώς πίστευα ότι θα δυσκολευόμουν αρκετά, όμως από την πρώτη στιγμή κατάλαβα ότι έκανα λάθος. Το περιβάλλον ήταν πολύ φιλικό, γνώρισα πολλά κορίτσια απ’ όλη την Ελλάδα και έζησα μια εμπειρία πραγματικά ξεχωριστή», είπε η Κλειώ ενώ η Μαρία συμπλήρωσε: «Κι εγώ αρχικά περίμενα ότι θα ήταν αρκετά αυστηρά, ωστόσο όλα κύλησαν πολύ όμορφα. Ήταν πολύ ωραία η ιδέα που χωριστήκαμε σε ομάδες και παίξαμε αυτά τα παιχνίδια ενώ γνωρίσαμε παιδιά από όλη την Ελλάδα που έχουμε την ίδια αγάπη για το βόλεϊ και κάναμε καινούργιες φιλίες».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ