1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
04-11-2014 14:48

Επεισοδιακή νίκη για τα Σουφλάρια

Μία σημαντική νίκη σημείωσε η ομάδα νεανίδων του AO Σουφλάρια Λάρισας στο κλειστό Γυμναστήριο της Νεάπολης απέναντι στην ομάδα του Φιλαθλητικού Λαρισαϊκού με σκόρ 3 – 2 στα πλαίσια της Α΄ φάσης του πρωταθλήματος νεανίδων της ΕΣΠΕΚΕΛ. 



Μία νίκη που έρχεται μετά από δύο ανεπιτυχή αποτελέσματα και που ξαναβάζει την ομάδα στο παιχνίδι της πρόκρισης για την επόμενη φάση.

Το παιχνίδι είχε εξαιρετικό ενδιαφέρον με την ομάδα του Α.Ο. Σουφλάρια να ξεκινάει πολύ καλά το 1ο σετ με καλό σερβίς , υποδοχή με αποτέλεσμα να κερδίσει 25 – 20. Στο 2ο σετ παρόλη την ανεβασμένη ψυχολογία λάθη κυρίως στην υποδοχή έριξαν την ψυχολογία την αυτοπεποίθηση που είχε ως αποτέλεσμα ο Φιλαθλητικός να κερδίσει το σετ 25 – 17.

Στο 3ο σετ η ομάδα επανήλθε στους κανονικούς ρυθμούς και αποτελεσματικότητα στο σερβίς και την επίθεση πήρε το σετ 25 – 17.Στο 4ο σετ οι ομάδες συμβάδιζαν στο σκόρ μέχρι το 8 – 8 όταν σε απόφαση του Διαιτητή ο προπονητής του Φιλαθλητικού φώναξε στις αθλήτριες του να αποχωρήσουν από το γήπεδο. Ο αγώνας διεκόπη για περίπου 10 λεπτά και συνεχίστηκε χωρίς να δοθεί καμία ποινή στην ομάδα του Φιλαθλητικού όπως έπρεπε.

Η διακοπή επηρέασε την απόδοση της ομάδας αλλά και τα σφυρίγματα του Διαιτητή με αποτέλεσμα το σετ ο Φιλαθλητικός να πάρει το σετ με 25 – 20. Στο 5ο σετ παρόλο που η ομάδα ξεκίνησε μουδιασμένα με χαμένο σερβίς και 3 λάθος υποδοχές, βρήκε στη συνέχεια τα ψυχικά αποθέματα και προηγήθηκε 8 – 5 και τελικά με πολύ συγκέντρωση κατέκτησε το σετ με 15 – 13 και πήρε την πολύτιμη νίκη.

Η ομάδα αγωνίστηκε με: Προπονητής: Κουκούλης Γιώργος Αθλήτριες: Καβριγιάννη Ρούλα – Κανιούρα Χριστίνα – Καμπάνι Ράνια – Παπαθεοδώρου Βασιλίνα – Λαχανά Αρετή - Λίτσιο Μαριάνα – Χρυσοπούλου Εύα/ λ – Φιλίππου Φόνη – Χριστοδουλοπούλου Αντωνία – Βούρτουρα Ιππονίκη – Φούντα Ειρήνη – Τσιάρα Σέβη.

Η Διοίκηση συγχαίρει τις αθλήτριες και τον προπονητή για την επιτυχία τους επί ενός μεγάλου σωματείου όπως είναι ο Φιλαθλητικός και εύχεται να υπάρξει ανάλογη συνέχεια για να φθάσει η ομάδα στο FINAL FOUR της ΕΣΠΕΚΕΛ.

1 σχόλιο

  • Comment Link aelara Τρίτη, 04 Νοεμβρίου 2014 19:53 posted by aelara

    Τελικα οι κουμπαροι βγαζουνε 'καλους' διαιτητες εκει στη λαρισα!

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ