1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
21-10-2014 11:21

Εντυπωσιακή νίκη για τις νεανίδες του Απόλλωνα Καλαμαριάς

Cannot find volleynews.v2/ENOSEIS/EPESTH/NEANIDON/2014-15/apollwnkal-iraklis folder inside /var/www/volleynews.gr/images/volleynews.v2/ENOSEIS/EPESTH/NEANIDON/2014-15/apollwnkal-iraklis/ folder.
Admiror Gallery: 4.5.0
Server OS:nginx/1.14.0
Client OS:Unknown
PHP:5.6.38
Για το πρωτάθλημα του δεύτερου ομίλου Νεανίδων της ΕΠΕΣΘ ο Απόλλων Καλαμαριάς ύστερα από ένα συναρπαστικό αγώνα δύο ωρών και τριάντα λεπτών νίκησε το φαβορί του ομίλου Ηρακλή με σκορ 3-2 (25-23, 25-19, 24-26, 22-25 και 15-13).
 Οι θεατές γέμισαν το γήπεδο του Βότση και απόλαυσαν τον καλύτερο αγώνα του πρωταθλήματος ο οποίος είχε αγωνία, ανατροπές, συγκινήσεις και ακόμη κίτρινες και κόκκινες κάρτες. Τα κορίτσια του Γιάννη Σούρβαλη με πολλά ψυχικά αποθέματα είχαν καλή υποδοχή, πίεσαν στο σέρβις, έπαιξαν υποδειγματική άμυνα με σχετικά καλά ποσοστά στην επίθεση, δεν άφησαν τις φιλοξενούμενες να κάνουν το παιχνίδι τους. Οι κυανόλευκοι έχουν παράπονα από την διαιτησία για το πέμπτο σετ, τα οποία χρεώθηκαν με δύο κόκκινες κάρτες.

ΜΓΣ Απόλλων: Σιούλα, Δημητριάδου, Παπαφωτίου, Βέντσιου, Γκορίτσα, Μαυρομάτη, Ματούλα, Ντάγκα, Τσιφιτοπούλου, Παπαδοπούλου, Χατζηανδρέα, Μαναβή. Προπονητής: Γιάννης Σούρβαλης - Πασχάλης Φούσκας. ΓΣ Ηρακλής: Αγγελοπούλου, Φωτοπούλου, Καρατερζή, Καλαϊτζίδου (λ), Μπουτσιούκη, Φωτοπούλου, Ηλιάδη- Μάνου, Δαμιανίδου, Κουσιδώνη, Γαρέζου, Δάρδα, Τουκμενίδου. Προπονητής: Γιάννης Ρούσης. Διαιτητής: Θ Λιoτόπουλος. Γραμματεία: Π.Τσαντόγλου.

Στους άλλους αγώνες του δεύτερου ομίλου σημειώθηκαν τα εξής αποτελέσματα: Μαντουλίδης - Ναύαρχος Βότσης 0-3, Ατρόμητος Τριαδίου – Άρης 0 – 3 και Μακεδόνες Αξιού – ΧΑΝΘ την Τρίτη και ώρα 20:30΄.

Στους αγώνες του πρώτου ομίλου σημειώθηκαν τα εξής αποτελέσματα: Νέα Γενεά – Ελπίς Αμπελοκήπων 0-3, ΔΑΣΩ – Μουδανιά 0-3, και Ανατόλια – Πήγασος Πολίχνης 0-3. Ο αγώνας μεταξύ των ομάδων Περσέα - Μέγα Αλέξανδρου θα γίνει την Τρίτη και ώρα 21:30. Ως γνωστόν από κάθε όμιλο προκρίνονται οι τρεις πρώτοι για την Β΄ φάση.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ