1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
03-10-2014 15:10

Ο απολογισμός της Ελευθερίας

Μία από τις αθλήτριες που σημάδεψε με την παρουσία της την περυσινή χρονιά του τμήματος βόλεϊ της Ελπίδας, ήταν η Ελευθερία Χατζηελευθερίου. Η 19χρονη από τη Δράμα, που μετακόμισε φέτος στη Λάρισα λόγω σπουδών, ήταν από τα βασικά στελέχη της ομάδας Νεανίδων που αναδείχτηκε πρωταθλήτρια Ελλάδος και η ίδια ψηφίστηκε ως η καλύτερη λίμπερο του Πανελληνίου Πρωταθλήματος στο Μαρκόπουλο.

Πριν από λίγες μέρες, η Ελευθερία παρακολούθησε τις περυσινές της συμπαίκτριες στο τουρνουά του Ωραιοκάστρου και μίλησε για την απόλυτα πετυχημένη περίοδο που έζησε στους Αμπελόκηπους.

«Η προηγούμενη χρονιά στην Ελπιδα αποτέλεσε σταθμό στη ζωή μου, καθώς σημαδεύτηκε απο την κατάκτηση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Νεανίδων και την πετυχημένη πορεία της ομάδας στο πρωτάθλημα της Α2 Γυναικών. Είιχα την ευκαιρία να έχω κοντά μου καταπληκτικούς ανθρώπους που με στήριξαν σε όλη τη διάρκεια της χρονιάς, ο καθένας με το δικό του τρόπο. Αναφέρομαι στον προπονητή κ. Χρυσομαλλίδη και στα μέλη της διοίκησης κ.κ. Ταλαμπίρη και Ιακωβίδη, αλλα και σε ολόκληρη την οικογένεια της Ελπίδας που με αγκάλιασε από την αρχή και με έκανε να αισθανθώ μέλος της.

Η οικογένεια αυτή εχει ως βάση τις αθλήτριες της ομάδας. Μου δόθηκε η ευκαιρία να τις γνωρίσω, να συνεργαστώ μαζί τους και να αναπτύξω δυνατές σχέσεις, οι οποίες ελπιζω να διατηρηθούν και μελλοντικά. Οι συμπαίκτριες μου με δέχτηκαν αμέσως στην οικογένεια τους και απο νωρίς αναπτύχθηκε καλή «χημεία» μεταξυ μας, εντός και εκτός γηπέδου, με αποτέλεσμα να πετύχουμε σπουδαία πράγματα. Δε θα ξεχάσω ποτε αυτή τη χρονιά στην Ελπίδα, ούτε και τους ανθρώπους της και ελπίζω στο μελλον να συνεργαστοέμε ξανά».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ