1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
17-09-2014 12:21

Κοντά στο βόλεϊ περιμένει όλα τα παιδιά ο ΑΟ Σουφλαρίων

Την έναρξη των τμημάτων υποδομής ανακοίνωσε ο ΑΟ Σουφλαρίων Λαρίσης, στέλνοντας παράλληλα το κάλεσμα σε όλα τα παιδιά να αγκαλιάσουν την προσπάθεια του συλλόγου και να γνωρίσουν το άθλημα του βόλεϊ.
«Ο Αθλητικός Όμιλος Σουφλαρίων ανακοινώνει την έναρξη λειτουργίας των τμημάτων υποδομών για την αγωνιστική Περίοδο 2014-15.Οι προπονήσεις γίνονται στο κλειστό Γυμναστήριο του 14ου Γυμνασίου ( πίσω από ΑΤΑ). Η εμπειρία των προπονητών του συλλογου εγγυώνται την εκμάθηση των βασικών τεχνικών του αθλήματος, την βελτίωση της φυσικής κατάστασης των παιδιών,την κοινωνική ένταξη στη λειτουργίας της ομάδας, την προώθηση των παιδιών στα αγωνιστικά τμήματα. Ο σύλλογος συμμετέχει με την ομάδα γυναικών στο πρωτάθλημα της Β΄ Εθνικής Κατηγορίας , στο πρωτάθλημα Νεανίδων , στο πρωτάθλημα Κορασίδων με 2 ομάδες και στο πρωτάθλημα Παγκορασίδων με 2 ομάδες, δίνοντας έτσι τη δυνατότητα σε όλα τα παιδιά να αποκτήσουν αγωνιστικές εμπειρίες. Επίσης τα τμήματα υποδομών συμμετέχουν σε ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΜΙΝΙ ΒΟΛΛΕΥ που διοργανώνονται από τον σύλλογο άλλα και από την ΕΣΠΕΚΕΛ και άλλα σωματεία

Στα τμήματα των ακαδημιών μπορούν να εγγραφούν κορίτσια ηλικίας από 8 έως 15 ετών. Πληροφορίες δίνονται στο κλειστό Γυμναστήριο του 14ου Γυμνασίου καθημερινά από τις 15:00 έως 22:00 και στα τηλέφωνα 6982479030 κ. Κουκούλης Γεώργιος προπονητής , 6972622812 κα Πλιάκα Βάσω προπονήτρια & 6973370074 κ. Χρυσόπουλος Γιάννης Έφορος.

ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΣΕΤΕ ΤΟ ΑΘΛΗΜΑ ΤΟΥ ΒΟΛΛΕΥ»

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ