1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
14-09-2014 11:58

Το μέλλον είναι δικό τους

Οι αθλήτριες του ΑΓΟΦ συγκεντρώθηκαν στις 13:00 μ.μ. στο κλειστό γυμναστήριο Φιλιππιάδας, και μισή ώρα αργότερα ξεκίνησε η προετοιμασία μιας δύσκολης σεζόν. Ο προπονητής της ομάδας κ. Γιώργος Σιαμαντάς είχε στη διάθεσή του όλες τις αθλήτριες, με τις οποίες δούλεψε στο κομμάτι της φυσικής κατάστασης, αλλά και σε ασκήσεις με μπάλα.
Την πρώτη του προπόνηση εν όψει της νέας χρονιάς έκανε σήμερα το μεσημέρι το τμήμα βόλεϊ Κορασίδων παγκορασίδων του ΑΓΟ Φιλιππιάδας.


Στο κλειστό της Φιλιππιάδας έδωσαν το «παρών» εκτός από τις αθλήτριες και το προπονητικό τιμ, ο πρόεδρος του ΑΓΟΦ κ. Δημήτρης Κοτσαρίνης που στηρίζει με την ψυχή του το γυναικείο βόλεϊ όλα αυτά τα χρόνια, αλλά και ο νέος έφορος του τμήματος κ. Γιώργος Λέτσος.

Μετά την πολύ επιτυχημένη περσινή χρονιά των Ακαδημιών, οι άνθρωποι της ομάδας, οργάνωσαν εκ νέου και εμπλούτισαν τα τμήματα των Ακαδημιών, με στόχο την πλέον εξειδικευμένη εκμάθηση και τρόπο παιχνιδιού, του αθλήματος του βόλεϊ και καλούν τα παιδιά της περιοχής, να ενταχθούν στα τμήματα της ομάδας, ώστε να αποτελέσουν μέρος της μεγάλης αγκαλιάς του ΑΓΟ Φιλιππιάδας. Είναι πλέον γεγονός και συνείδηση της περιοχής, ότι η πραγματική καρδιά του βόλεϊ χτυπά στην οικογένεια του ΑΓΟΦ και αξίζει πραγματικά, καθένας από εμάς να γίνει μέλος αυτής της πραγματικής και ουσιαστικής αθλητικής αγκαλιάς.

Οι Ακαδημίες Βόλεϊ Κοριτσιών θα λειτουργήσουν από τον Σεπτέμβριο έως και τον Μάιο, και δυνατότητα συμμετοχής έχουν: κορίτσια από 9 ως και 18 ετών.

Με βάση την ηλικία εντάσσονται στα εξής τμήματα: Παγκορασίδων (9-12), Κορασίδων (13-16), Νεανίδων (15-18).

Οι εγγραφές γίνονται καθημερινά και κάθε ενδιαφερόμενη, μπορεί να λαμβάνει πληροφορίες από τον έφορο του τμήματος κ. Γιώργο Λέτσο στο τηλέφωνο: 6971899902 και από τον προπονητή του συλλόγου κ. Γιώργο Σιαμάντα στο τηλέφωνο: 6944723888.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ