1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 1201
01-09-2014 18:15

«Παίζω βόλεϊ» από την ΕΟΠΕ

Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά η ΕΟΠΕ σε συνεργασία με το Υπουργείο Παιδείας θα εφαρμόσει το πρωτοποριακό πρόγραμμα «Παίζω Βόλεϊ» το οποίο πλέον έχει γίνει θεσμός στο κομμάτι της ανάπτυξης του αθλήματος.

Μετά την πρώτη χρονιά που το πρόγραμμα εφαρμόστηκε πιλοτικά, η εντυπωσιακή ανταπόκριση των σωματείων βοήθησε την εξάπλωση του «Παίζω Βόλεϊ» σε όλη την Ελλάδα κατά τη διάρκεια της περσινής χρονιάς, ενώ ακόμη μεγαλύτερες είναι οι φιλοδοξίες που υπάρχουν για την καινούργια χρονιά.
Το «Παίζω Βόλεϊ» έχει ως βασικό στόχο να φέρει τα παιδιά των Δημοτικών Σχολείων σε μια πρώτη επαφή με το βόλεϊ, μέσω των Προπονητών των Σωματείων κάθε περιοχής.

Για τον σκοπό αυτό, τα Σωματεία Βόλεϊ που ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν στην 3η χρονιά του προγράμματος «Παίζω Βόλεϊ» (τη δήλωση συμμετοχής μπορείτε να τη βρείτε εδώ), πρέπει να το δηλώσουν μέχρι την Τετάρτη 10 Σεπτεμβρίου 2014 (email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.), καθώς την Πέμπτη 11 Σεπτεμβρίου 2014, θα αποσταλεί η σχετική λίστα με τους συνεργάτες – προπονητές βόλεϊ στο Υπουργείο Παιδείας.

Για οποιαδήποτε πληροφορία οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν καθημερινά με το Τμήμα Ανάπτυξης της ΕΟΠΕ είτε τηλεφωνικά (210 6801993) είτε μέσω email (Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.).

Από: volleyball.gr 

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ