1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 1201
29-08-2014 16:46

Ξεκινούν οι Ακαδημίες των Ρουμελιωτών

Οι εγγραφές ξεκινούν και τα αγωνιστικά τμήματα του ΓΣ Λαμίας είναι έτοιμα να μπουν στο παρκέ. Η προπονητική ομάδα στελεχώθηκε και από τη Δευτέρα 1η Σεπτεμβρίου (17:30-21:00) καθημερινά εκτός Σαββάτου και Κυριακής όλοι οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να βρεθούν στο σύλλογο να συνομιλήσουν με τους προπονητές, και να κλείσουν μία θέση στις ακαδημίες.
Στόχος των υπευθύνων της ομάδος είναι η καλύτερη δυνατή ηλικιακή στελέχωση όλων των τμημάτων Ανάπτυξης και Υποδομής και η δημιουργία όσο γίνεται ολιγομελέστερων τμημάτων. Η συνεργασία και συνεννόηση με τους γονείς ως προς το ακριβές πρόγραμμα των ωρών των προπονήσεων ώστε να παρέχονται στα παιδιά μας οι καλύτερες δυνατές συνθήκες.

Την Δευτέρα (1η Σεπτεμβρίου) στις 20:00 προγραμματίζεται η πρώτη συνάντηση όλων των αγωνιστικών τμημάτων και των γονέων τους όπου θα γίνει ο πρώτος προγραμματισμός των τμημάτων αυτών.

Η συνάντηση των αθλητών και αθλητριών με τους προπονητές θα γίνει στον χώρο του Βοηθητικού Γυμναστηρίου του Χαλκιοπουλείου Κλειστού Γυμναστηρίου Λαμίας και η συνάντηση με τους γονείς τους θα γίνει στα γραφεία του Συλλόγου στον 1ο όροφο του Γυμναστηρίου.

Προπονητές όλων των τμημάτων θα είναι την επόμενη περίοδο οι:

Αθανάσιος Κατσιγιάννης (Εκπαιδευτικός - Β'Προπονητής της ομάδος Ανδρών)

Δημήτριος Ρίζος (Γυμναστής της ομάδος Ανδρών - Πτυχιούχος ΤΕΦΑΑ)

Κων/νος Καρβούνης(Αθλητής της ομάδος Ανδρών - Πτυχιούχος ΤΕΦΑΑ)

Τη νέα περίοδο συνεργάτης του Γυμναστικού θα είναι και η προπονήτρια-Πτυχιούχος ΤΕΦΑΑ Ιωάννα Παπαγεωργίου.

Υπεύθυνοι Ακαδημιών - Τηλέφωνα επικοινωνίας και πληροφοριών:

Ελένη Χασιώτη - 6983417543

Ιωάννα Παπαγεωργίου - 6976058127



Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ