1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 1201
26-08-2014 14:10

Η σχολή βόλεϊ του Ηρακλή Κηφισιάς αρχίζει 1η Σεπτεμβρίου

Tην Δευτέρα 1η Σεπτεμβρίου ξεκινάει στο «Ζηρίνειο» της Κηφισιάς η σχολή βόλεϊ του Ηρακλή Κηφισιάς για κορίτσια από 6 ετών. Ο Ηρακλής Κηφισιάς είναι ο σύλλογος που πρωταγωνιστεί στα πρωταθλήματα όλων των ηλικιών καθώς και στην ανάπτυξη νέων ταλαντούχων αθλητριών με την πλέον επιτυχημένη σχολή βόλεϊ.
Ο «Ηρακλής Κηφισιάς» θέτοντας πάντοτε υψηλούς στόχους ώστε να πετύχει αγωνιστικά και οργανωτικά δίνει ιδιαίτερη βαρύτητα στα τμήματα υποδομής και στη δημιουργία αθλητριών του βόλεϊ με υψηλές προδιαγραφές και με ιδιαίτερη αθλητική αγωγή. Οι προπονητές των ακαδημιών είναι έμπειροι και γνώστες του αθλήματος. Στις ακαδημίες οι αθλήτριες εκτός από την εκμάθηση του αθλήματος, διδάσκονται τα μηνύματα της ευπρεπούς συμπεριφοράς και του “Ευ Αγωνίζεσθαι”.

Ήδη αθλήτριες του Ηρακλή Κηφισιάς στελεχώνουν τις Εθνικές ομάδες και τα επόμενα χρόνια αναμένεται να κληθούν νέες αθλήτριες.

Εμπιστευθείτε μας τα κορίτσια σας για άθληση και υγεία στο μαγικό χώρο του βόλεϊ.

Σχολή Βόλεϊ: για κορίτσια ηλικίας από 6 ετών που λειτουργεί, από 1η Σεπτεμβρίου έως τέλος Ιουνίου στο Δημοτικό Στάδιο «Ιωάννης Ζηρίνης» & στο ΟΑΚΑ. Οι εγγραφές ξεκίνησαν!!! Για την ασφάλεια των παιδιών απαιτείται προσκόμιση ιατρικής βεβαίωσης.

Ο Ηρακλής Κηφισιάς διαθέτει αγωνιστικές ομάδες βόλεϊ κοριτσιών και πρωταγωνιστεί στα πρωταθλήματα: Μίνι, Παγκορασίδων, Κορασίδων, Νεανίδων και Γυναικών.

Υπεύθυνη Ακαδημιών: Ραλλιώ Πολίτη, Τηλ.6942582126

e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

1 σχόλιο

  • Comment Link που είσαι καυμενε Νίνο Τετάρτη, 27 Αυγούστου 2014 06:05 posted by που είσαι καυμενε Νίνο

    Ευ αγωνίζεσθαι και συναγωνίζεσθαι και ιδιαιτέρως ανταγωνίζεσθαι και προάγεσθαι (οι ημέτεροι)

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ