1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
17-07-2014 23:47

Πολύζος: «Σημαντικό ότι βρισκόμαστε στον τελικό»

Συνέντευξη στον Γιώργο Γκολέμα
Μετά τη νίκη του Ηρακλή Κηφισιάς απέναντι στον Άρη για το Final 4 κορασίδων, ο προπονητής της αθηναϊκής ομάδας, Στέφανος Πολύζος μίλησε για τον αγώνα και τον αυριανό τελικό

Coach
 πως είδατε τον σημερινό αγώνα;
 Είμαι αρκετά ευχαριστημένος από το αποτέλεσμα.  Βέβαια, μπορούσαμε να παίξουμε καλύτερα, συναντήσαμε μία αντίσταση κυρίως με τα σέρβις του Άρη και το γρήγορο παιχνίδι που έπαιξε.  Τελικά καταφέραμε και κερδίσαμε. Είμαι χαρούμενος γιατί παίζουμε στον τελικό αύριο για πρώτη ή δεύτερη θέση και είναι πολύ σημαντικό για την ομάδα μας για δεύτερο χρόνο να βρίσκεται σε αυτή την κατάταξη του πανελλήνιου πρωταθλήματος.

Πώς σας φάνηκε το επίπεδο της διοργάνωσης;  Το επίπεδο της διοργάνωσης είναι πάρα πολύ καλό. Πρώτα απ’ όλα έχω να πω για το οργανωτικό μέρος,  οι άνθρωποι του Άρη και της Ελπίδας έχουν κάνει πολύ σημαντική δουλειά και τα έχουν όλα οργανωμένα. Από κει και πέρα το αγωνιστικό μπορούσε να είναι και καλύτερο, αλλά οι παίκτριες είναι στο τέλος της περιόδου, είναι κουρασμένες και είναι φυσιολογικό να γίνονται λάθη.

Ποιες είναι οι προβλέψεις σας  όσον αφορά την ομάδα της Ελπίδας για το αυριανό παιχνίδι στο οποίο κρίνεται και ο τίτλος;  Η Ελπίδα είναι πάρα πολύ καλή ομάδα.  Νομίζω ότι η περσινή ομάδα ήταν καλύτερη, αλλά και αυτή διατηρεί σχεδόν το ίδιο επίπεδο.  Είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, είναι όμως και το τελευταίο.  Θα δούμε.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ