1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
01-07-2014 20:44

Α.Ο. Ακρωτηρίου και ΓΕΗ στον τελικό

Τον φετινό παγκρήτιο τίτλο στο βόλεϊ παγκορασίδων θα διεκδικήσουν, σε διπλό τελικό, ο Α.Ο. Ακρωτηρίου και η ΓΕΗ, αφού ήταν οι ομάδες οι οποίες επικράτησαν στους -επίσης διπλούς- ημιτελικούς.

Η πρώτη χανιώτικη αναμέτρηση έγινε το περασμένο Σάββατο στο κλ. Χανίων και ο Α.Ο. Ακρωτηρίου, μετά από “μάχη”, κέρδισε 3-0 τον Κύδωνα, κάνοντας έτσι μεγάλο βήμα για την πρόκριση, το οποίο ολοκλήρωσε προχθές, κερδίζοντας το 1ο σετ της αναμέτρησης που έγινε στο Καμπάνι. Πάντως στη συνέχεια του δεύτερου αγώνα οι φιλοξενούμενες έπαιξαν καλύτερα και πήραν τη νίκη γοήτρου (αφού υστερούσαν στην ισοβαθμία) με 3-1.
Συναρπαστικά ήταν τα παιχνίδια και στους ημιτελικούς Ανατολικής Κρήτης, όπου η πρόκριση κρίθηκε στη διαφορά των πόντων. Ο Σητειακός νίκησε 3-1 τη ΓΕΗ στο Λίντο έχοντας +10 πόντους, όμως στην έδρα του ηττήθηκε -το περασμένο Σάββατο- με το ίδιο σκορ, ενώ η ομάδα του Ηρακλείου είχε +17 πόντους και έτσι και πήρε αυτή την πρόκριση.

Πηγή: Haniotika-nea.gr

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ