1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 1201
29-06-2014 22:32

Χρήστος Καραβόλας:«Να γίνει καλύτερος προγραμματισμός από την ΕΟΠΕ» (video)

Μήνυμα προς την ΕΟΠΕ για καλύτερο προγραμματισμό έστειλε ο προπονητής των κορασίδων του Απόλλωνα Πατρών, Χρήστος Καραβόλας. Ο τεχνικός της πατρινής ομάδας μεταξύ άλλων δήλωσε πως ελπίζει στην καλή συνέχεια.
«Το σημερινό παιχνίδι κρίθηκε στην ανωτερότητα του αντιπάλου και στο ότι είμαστε πολύ κουρασμένοι γιατί έχουμε δώσει  6 παιχνίδια σε 7 μέρες. Πιστεύω ότι ο Ηρακλής Κηφισιάς είναι ένα κλικ πάνω από όλες τις ομάδες. Η ποιότητα του είναι καλύτερη σε όλες τις θέσεις και ειδικά στου πασαδόρου και στο ένα τεσσάρι που έχει φοβερά χτυπήματα.

Εμείς είμαστε ευτυχισμένοι που είμαστε στις 15 καλύτερες ομάδες όλης της Ελλάδας. Το βασικότερο είναι πως όλες οι παίκτριες μου είναι γεννημένες το 1999 και η τελευταία χρονιά που παίζουν οι κορασίδες είναι το 1997. Αυτό που κάνουμε είναι να για να αποκομίσουμε εμπειρίες για την Α2, όπου συμμετέχει η γυναικεία ομάδα μας.

Η συνέχεια για εμάς προβλέπεται ευοίωνη, καθώς έχουμε πολύ καλές υποδομές με περίπου 200 πιτσιρίκια τα οποία δουλεύουν πολύ. Έχουμε λύσει το πρόβλημα του γηπέδου, και έχουμε τρία γήπεδα.

Καριέρα δεν ξέρω αν μπορούν να κάνουν, όμως τέσσερεις από τις παίκτριες μας θα πλαισιώσουν του χρόνου τη γυναικεία ομάδα. Αυτές είναι η Παπαγιάννη η πασαδόρος, η Κανελλοπούλου που πέρσι ήταν στην προεθνική, η Κόλλια η αρχηγός μας, και Αραβαντινού που εδώ και ένα μήνα την κλέψαμε από το μπάσκετ και μέσα σε ένα μήνα έπαιξε βασική.

Θα ήθελα να δώσω ένα μήνυμα στην ΕΟΠΕ. Να γίνει καλύτερος προγραμματισμός γιατί θα μας βοηθούσε και εμάς στην επαρχεία να μην έχουμε τραυματισμούς και οικονομικά προβλήματα».

Media

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ