1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 1201
29-06-2014 20:34

Κωνσταντίνα Διαμαντή: «Ηρωίδες» (video)

Δύσκολο πρόγραμμα είχαν οι κορασίδες της ΓΕ Ναυπλίου, οι οποίες έπαιξαν έξι αγώνες σε εφτά ημέρες. Σε αυτό στάθηκε η προπονήτρια της ομάδας, Κωνσταντίνα Διαμαντή, η οποία χαρακτήρισε τις παίκτριες της ηρωίδες, που κατάφεραν κι έφτασαν στις 16 καλύτερες της Ελλάδος. 

 

Οι δηλώσεις της:

«Θεωρώ ότι έχουμε καταφέρει έναν άθλο. Έχουμε κάνει 6 αγώνες σε 7 μέρες και 5 ντέρμπι σερί. Τα κορίτσια ήταν πάρα πολύ ταλαιπωρημένα κι αυτό που μας συνέβη είναι μεγάλη αδικία. Χωρίς καμία μέρα ρεπό περάσαμε κατευθείαν στο Πανελλήνιο. Εκτός αυτού, από τις αρχές Γενάρη έως τον Μάιο δεν καταφέραμε να κάνουμε καμία αγωνιστική και μέσα σε ένα μήνα παίξαμε 13 αγώνες. Η ψυχή πρόθυμη. Στο πρώτο μας παιχνίδι με το Αιγάλεω ήμασταν 2-0, αλλά δεν καταφέραμε να κερδίσουμε. Εκεί άρχισαν να τελειώνουν τα αποθέματα μας και δυστυχώς δεν καταφέραμε να πάρουμε το παιχνίδι με την ΑΕΚ και μείναμε εκτός οχτάδας.

Τα κορίτσια είναι ηρωίδες που κατάφεραν να τελειώσουν όλο αυτό το πρωτάθλημα χωρίς έναν τραυματισμό. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στα παιδιά που φτάσαμε ως εδώ.

Σίγουρα υπάρχουν κοπέλες με ταλέντο και σίγουρα θα μπορούσαμε να είμαστε στους «8». Αν ήμασταν ξεκούραστοι δεν ξέρω που θα μπορούσαμε να φτάσουμε. Είναι δύο κορίτσια που έχουν πάει στην προεθνική.

Υπάρχουν κορίτσια που θα πάμε Γ’ λυκείου οπότε θα γίνει ανασύσταση της ομάδας. Θα κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε για να είμαστε εδώ του χρόνου».

Media

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ