1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
17-06-2014 19:08

Πρώτο Kids Festival του A.O Ορεστιάδας

Πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 14 Ιουλίου 2014 με μεγάλη επιτυχία, το 1ο Kids Festival  που διοργάνωσε ο Αθλητικός Όμιλος Ορεστιάδας και έλαβε χώρα στο ανοιχτό Δημοτικό Στάδιο της πόλης. Συμμετείχαν ως επί το πλείστον παιδιά των δημοτικών και των γυμνασίων, όχι μόνο από τις ακαδημίες του Α.Ο.Ο., αλλά και παιδιά εκτός ακαδημιών, που δεν έχασαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τα τμήματα του Ομίλου, να παίξουν υπό τις οδηγίες των προπονητών και να διασκεδάσουν σε μια εκδήλωση που διήρκεσε σχεδόν πέντε ώρες. Στο διάστημα αυτό και ακολουθώντας το πρόγραμμα των δραστηριοτήτων που είχε καταρτιστεί, οι νεαροί αθλητές πήραν μέρος σε αγώνες στίβου, σκακιού, πινγκ-πονγκ και φυσικά βόλεϊ.
Επιπλέον, στην εκδήλωση συμμετείχαν και περίπου 20 μαθητές από το Σουφλί που με χαρά αποδέχτηκαν την πρόταση της Ορεστιάδας και παρευρέθηκαν στο φεστιβάλ. Ειδική μνεία  πρέπει να γίνει στο γεγονός ότι εκτός από τα παιδιά της Ορεστιάδας και του Σουφλίου, στην εκδήλωση πήραν μέρος και μαθητές από την γειτονική Τουρκία και συγκεκριμένα από την Αδριανούπολη. Οι τούρκοι μαθητές έπαιξαν μαζί με τους υπολοίπους και στην συνέχεια επισκέφτηκαν το Λαογραφικό Μουσείο της Ορεστιάδας και ξεναγήθηκαν στην πόλη. Το γεγονός αυτό, αποτελεί από μόνο του χαρμόσυνη είδηση, γιατί ενισχύει την συνεργασία μεταξύ των δυο χωρών, προάγει το πνεύμα της ευγενούς άμιλλας και του ευ αγωνίζεσθαι και κυρίως, αφήνει ελπίδες και υποσχέσεις για περεταίρω συνεργασία στο μέλλον.

Συνολικά, στο φεστιβάλ συμμετείχαν περίπου 200 παιδιά, στα οποία μοιράστηκαν μετά τον αγώνα αναμνηστικά διπλώματα συμμετοχής, καπέλα και μπλουζάκια. Οι τούρκοι μαθητές έλαβαν επιπλέον αναμνηστικά από το Επιμελητήριο Έβρου. Πρόκειται για μια άκρως επιτυχημένη εκδήλωση της οποίας η απήχηση ξεπέρασε το αναμενόμενο, δεδομένης και της ζέστης που επικρατούσε σε μια καλοκαιρινή μέρα σαν κι αυτή. Αυτό δείχνει ότι τα παιδιά στρέφονται με συνεχώς αυξανόμενο ρυθμό προς τον αθλητισμό, διψούν για διακρίσεις και ο Αθλητικός Όμιλος Ορεστιάδας μπορεί να αποτελέσει εφαλτήριο γι’ αυτό τον σκοπό.

Τέλος να ευχαριστήσουμε τους χορηγούς του φεστιβάλ, OPUS Cafe, Ευρωκατασκήνωση, Σούπερ Μάρκετ Ρίζογλου, Alpino tours, Bingo, Εβροφάρμα ,Φούρνος Αθανασιάδη, Cafe – Κ και Π , Μεσιτικά-Ασφάλειες Καρράς,  Κρεοπωλείο- Παπαδόπουλος  Τάσος ,Επιχειρηματικοί Άγγελοι και Τυμπανίδης Νίκος, των οποίων η συνδρομή ήταν εξαιρετικής σημασίας για την υλοποίηση του γεγονότος αυτού. Επίσης γι’ άλλη μία φορά ήταν δίπλα μας η Δημοτική Τηλεόραση OR-TV και το Radio Evros ως χορηγοί επικοινωνίας.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ