1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
13-06-2014 16:58

6 παιχνίδια σε 7 μέρες οι κορασίδες της ΕΣΠΕΠ!

Αυτό που θα συμβεί με την πρωταθλήτρια και την δευτεραθλήτρια της ΕΣΠΕΠ στην κατηγορία των Κορασίδων δεν θα έχει προηγούμενο. Σε 7 μέρες θα κληθούν να παίξουν 6 παιχνίδια! Ούτε στο ΝΒΑ δεν δίνουν με τόση συχνότητα παιχνίδια οι ομάδες που έχουν επαγγελματίες αθλητές και ολόκληρα ιατρικά επιτελεία να τους υποστηρίζουν.
Ομως στην ΕΣΠΕΠ και στην ΕΟΠΕ φαίνεται ότι δεν λαμβάνουν υπόψη τους τίποτα. Ούτε την κούραση των παιδιών, ούτε την δοκιμασία που θα τα υποβάλλουν, ούτε τις υποχρεώσεις, ούτε καν το ίδιο το βόλεϊ, που κανονικά θα έπρεπε να υπηρετούν.
 
Προσέξτε τι ακριβώς συμβαίνει: Το φάιναλ-4 του πρωταθλήματος κορασίδων της ΕΣΠΕΠ με την συμμετοχή από την Πάτρα του Απόλλωνα, της Ολυμπιάδας, του Ναυπλίου και του Αργους, ενώ θα έπρεπε πριν από βδομάδες να έχει ολοκληρωθεί θα διεξαχθεί 23-25 Ιουνίου. Και στο «καπάκι», 27-29 η πρωταθλήτρια ομάδα θα συμμετάσχει στην τελική φάση του Πανελλήνιου πρωταθλήματος. Από τις 23 μέχρι τις 29 Ιουνίου δηλαδή η πρωταθλήτρια της ΕΣΠΕΠ, φαβορί είναι ο Απόλλων, και η δευτεραθλήτρια να αναγκαστούν να παίξουν 6 παιχνίδια και μάλιστα ο Απόλλων, εάν κατακτήσει τον τίτλο, θα πρέπει να κάνει στο ενδιάμεσο και δύο ταξίδια. Το ένα για να επιστρέψει από το Ναύπλιο ή το Αργος που θα γίνει το φάιναλ-4 της ΕΣΠΕΠ και το άλλο για να πάει η αποστολή των «μελανόλευκων» στην Αθήνα που πιθανότατα θα γίνει η τελική φάση.
 
Το ερώτημα που τίθεται είναι γιατί η διοργανώτρια αρχή, η ΕΣΠΕΠ δηλαδή, δεν φρόντισε το φάιναλ-4 να διεξαχθεί νωρίτερα για να ανακηρυχτεί νωρίτερα η πρωταθλήτρια και η δευτεραθλήτρια και να μην αναγκαστούν μικρά κορίτσια να παίξουν 6 παιχνίδια σε 7 μέρες;
 
Ως δικαιολογία κάποιοι έλεγαν ότι έπαιξε ρόλο η αποχή των διαιτητών, η οποία όμως έληξε τέλος Φεβρουαρίου-αρχές Μαρτίου. Συνεπώς μόνο ως δικαιολογία ευσταθεί ο συγκεκριμένος ισχυρισμός. Θα μπορούσαν στην ΕΣΠΕΠ να φροντίσουν να προχωρήσει το πρωτάθλημα κορασίδων, αλλά όλα όσα έχουν συνέχεια σε Πανελλήνιο επίπεδο, όπως των παίδων, το οποίο επίσης εκκρεμεί. Ομως προτίμησαν να ολοκληρώσουν της Α' Κατηγορίας και από κακό προγραμματισμό τα πρωταθλήματα κορασίδων και παίδων «ξέμειναν» πίσω και αναγκαστικά η πρωταθλήτρια και η δευτεραθλήτρια των κορασίδων θα παίξουν 6 αγώνες σε μια εβδομάδα.
 
Πηγή: pelop.gr

3 σχόλια

  • Comment Link someone Τρίτη, 24 Ιουνίου 2014 15:09 posted by someone

    Πως δεν τους έβάλαν στη θέση τους; Εδώ άλλαξαν την ειδική προκήρυξη για να τους βγάλουν 2 ομάδες στο πανελλήνιο... προφανώς τους επιβραβεύουν για τα περσινα καμώματα!!!
    Αλήθεια, τι δουλειά έχουν ομάδες από την Πελοπόννησο στο Βόρειο όμιλο;;;
    Αυτό το πράγμα δε με τις προκηρύξεις που ανακοινώνονται σχεδόν αφού τελειώσουν όλα τα πρωταθλήματα; Πλήρης αδιαφάνεια και δολιοπλοκία!!!

  • Comment Link Άλκηστις Τρίτη, 24 Ιουνίου 2014 12:33 posted by Άλκηστις

    Και γιατι οι αθλητριες που τοσο καιρο προπονουνται για το προταθλημα να αποκλειστουν ενω η ευθηνη ειναι της ομοσπονδιας;

  • Comment Link ΑΛΕΞ Παρασκευή, 13 Ιουνίου 2014 16:59 posted by ΑΛΕΞ

    Κανονικά η ΕΟΠΕ, αν τηρούσε τις προκηρύξεις της, θα έπρεπε να είχε αποκλείσει τις ομάδες της ΕΣΠΕΠ. Είναι η δεύτερη χρονιά που οι ανεκδιήγητοι... Βλάσηδες κάνουν ανω κάτω τα Πανελλήνια πρωταθλήματα. Επιτέλους ρε Μαυρομάτη... δεν πρέπει κάποιος να τους βάλει στη θέση τους;

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ