1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
11-06-2014 15:17

Εργομετρικά στον Ηλυσιακό

Εργομετρικές εξετάσεις για τα παιδιά των ακαδημιών του θα διενεργήσει ο Ηλισιακόος το Σαββατοκύριακο 14-15 Ιουνίου.

Η ανακοίνωση


Η αξιολόγηση των δυνατοτήτων και των δεξιοτήτων των αθλητών και η συνεχής βελτίωσή τους τόσο σε ατομικό όσο και ομαδικό επίπεδο, με επιστημονικές σύγχρονες μεθόδους και μέσα, αποτελούν βασικό κομμάτι του προγραμματισμού, του σχεδιασμού και της ανάπτυξης των ακαδημιών μας. .

Οι ευεργετικές επιδράσεις του συνεχούς ελέγχου της εξέλιξης του αθλητή μέσω των εργομετρικών (φυσικών ικανοτήτων) και τεχνικών αξιολογήσεων είναι γνωστές και επιστημονικά τεκμηριωμένες. Ο αθλητής μαθαίνει μέσα από την διαδικασία αυτή να αξιολογεί την ατομική του πρόοδο, μπαίνει σε διαρκή αλληλεπίδραση με τα όριά του και με την χρήση των αποτελεσμάτων αυτών υποβοηθείται η προσπάθεια του για να πετύχει τους ατομικούς του στόχους επικεντρώνοντας στα σημεία που χρειάζονται βελτίωση.
Οι αθλητές και οι αθλήτριες των ακαδημιών του ΗΛΥΣΙΑΚΟΥ Α.Ο. με βάση τον νέο σχεδιασμό των ακαδημιών, εξετάζονται και αξιολογούνται μέσα από ένα δομημένο πρόγραμμα εργομετρικής και τεχνικής αξιολόγησης, δίνοντας με αυτό τον τρόπο στο προπονητικό team τη δυνατότητα να διαμορφώσει προπονητικά προγράμματα στοχευμένα για κάθε αθλητή/τρια. .

Στα πλαίσια της συνεργασίας μας με το εργομετρικό κέντρο του Δρ. Παντελή Νικολαϊδη, είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε ότι όλα τα παιδιά των ακαδημιών του Ηλυσιακού Α.Ο. μπορούν να περάσουν από εργομετρικές εξετάσεις, έναντι του ποσού των 15 ευρώ ανά αθλητή.

Οι εξετάσεις θα πραγματοποιηθούν στο Κλειστό των Ιλισίων το Σαββατοκύριακο 14-15 Ιουνίου 2014. Για τον σωστό προγραμματισμό των εργομετρικών εξετάσεων και της σωστής αξιοποίησης του χρόνου του εργοφυσιολόγου, θα πρέπει να δηλώσετε την συμμετοχή σας το αργότερο μέχρι την Πέμπτη 12 Ιουνίου, προκαταβάλλοντας το αντίτιμο των 15 ευρώ ανά αθλητή ή αθλήτρια. στα γραφεία του Ηλυσιακού (Ξηρογιάννη 63-65, Άνω Ιλίσια, τηλέφωνο 210-7777410).

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ