1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 1201
06-06-2014 11:06

Μικροί βολεϊμπολίστες στο Σουφλί

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το τουρνουά βόλεϊ που διοργάνωσε ο Έβρος Σουφλίου στο κλειστό γυμναστήριο της πόλης το Σάββατο 31 Μαΐου 2014 με τις συμμετοχές αγοριών και κοριτσιών ηλικιών από 8 έως 13 ετών.

Τα παιδιά που συμμετείχαν στο τουρνουά, έδωσαν μια  ξεχωριστή γιορτή για να αποχαιρετήσουν την αγωνιστική περίοδο που τελείωσε και έπαιξαν από το πρωί δείχνοντας την αγάπη τους για το άθλημα μπροστά στους γονείς τους. Η ομάδα του Α.Σ.Α. Έβρου Σουφλίου συμμετείχε με 62 αθλητές και αθλήτριες, ενώ επιπλέον έλαβαν μέρος ο Α.Ο. Ορεστιάδας με 42 και η Θύελλα Φερρών με 14.


Με ανακοίνωσή της, η διοίκηση του Α.Σ.Α. Έβρος Σουφλίου θέλει να ευχαριστήσει όλους όσους συμμετείχαν και συνέβαλλαν για την υλοποίηση αυτού του τουρνουά. Συγκεκριμένα όλους τους προπονητές των ομάδων του Σουφλίου, Μούχλια Νίκο, Κάβουρα Παναγιώτη, Τάσιου Γιώργο και Μητσιάρη Μιχάλη, της Ορεστιάδας, Δούλια Γιώργο και Προδρομίδη Βασίλη, και των Φερών, Καβαρατζή Σταύρο.Ευχαριστεί τους γονείς των παιδιών αλλά και τους φίλους του αθλήματος που παραβρέθηκαν στο κλειστό γυμναστήριο για την αμέριστη συμπαράσταση σε αυτό το τουρνουά αλλά και γενικά σε όλη την προσπάθεια του Α.Σ.Α. Έβρος Σουφλίου, επισημαίνει η ανακοίνωση του συλλόγου.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ