1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 1201
02-06-2014 16:38

Μαριάννα Ολτεάνου:«Στόχος είναι να είμαστε πάντα στη γιορτή του βόλεϊ»

Την τέταρτη θέση κατέλαβε ο Ηλυσιακός στο final 4 Παγκορασίδων της ΕΣΠΑΑΑ, και η προπονήτρια της ομάδας, Μαριάννα Ολτεάνου, δήλωσε πως στόχος της είναι κάθε χρόνο να βρίσκεται σε τέτοιες διοργανώσεις.

«Στην άλλη ομάδα μπήκαν δύο πιο ψηλές, κατάφεραν κι έκαναν καλύτερο σέρβις, κι έτσι γύρισε το δεύτερο σετ. Ήταν ένα παιχνίδι που 2-3 παιδιά είχαν καλύτερες δυνατότητες και ικανότητες. Νομίζω ότι δεν παίξαμε καλά ούτε στο πρώτο, ούτε στο δεύτερο παιχνίδι. Τα παιδιά είχαν πολύ άγχος και δεν μπορούσαν να το ξεπεράσουν. Αυτή η ηλικία είναι δύσκολη από άποψη ψυχολογίας. Ελπίζω του χρόνου να συνεχίσω να είμαι στην ομάδα. Στόχος μου αν μείνω είναι να πάμε ξανά στο final 4 παγκορασίδων. Στόχος είναι πάντα να βρισκόμαστε στη γιορτή του βόλεϊ. 

Θέλω να πω σε όλα τα κορίτσια να συνεχίσουν το βόλεϊ. Το βόλεϊ αλλάζει τον άνθρωπο γενικά και σε μαθαίνει στα δύσκολα να πατάς στα πόδια σου και να προσπαθείς για το καλύτερο. Πιστεύω ότι επειδή είναι το άθλημα που σε τιμωρεί σε κάθε λάθος, σε βοηθά στη ζωή και πώς να παλεύεις σε αυτήν». 

 

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ