1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
27-05-2014 20:05

Γιάννης Λύκος: «Άθλος αυτό που καταφέραμε»

Ο Γιάννης Λύκος, προπονητής των κορασίδων του Νηρέα, μίλησε για την ήττα στον τελικό από την ΑΕΚ, τονίζοντας πως είναι ικανοποιημένος από την προσπάθεια των κοριτσίων.
«Είμαι απόλυτα ικανοποιημένος από τα κορίτσια μου. Η ομάδα μας είναι ηλικιακά μικρότερη με βάση τα κορίτσια γεννηθείς 1999, οπότε στόχος μας είναι τα κορίτσια να μαζέψουν όσο περισσότερες εμπειρίες μπορούν με στόχο σε δύο χρόνια να είμαστε έτοιμοι για μία διάκριση. Φυσικά και φέτος βάζουμε στόχο το πρωτάθλημα Ζ' περιφέρειας και αν προκριθούμε μία αξιόλογη πορεία στο πανελλήνιο. Ένα ακόμα που κάνει την εμφάνιση μας απόλυτα επιτυχημένη είναι η έλλειψη αγώνων, αρκεί να σκεφτούμε μόνο ότι ήταν οι δύο πρώτοι αγώνες για φέτος για την ομάδα των κορασίδων, την ίδια στιγμή που η ΑΕΚ έχει στη πλάτη της σχεδόν 30 ματς επίσημα. Νομίζω το ότι καταφέραμε να πάρουμε δύο σετ από μία τόσο καλή ομάδα, είναι ένας μικρός άθλος. Τέλος θέλω να ευχαριστήσω την ομάδα της ΑΕΚ για την τιμή που μας έκανε και εύχομαι να τους ξαναπετύχουμε στην τελική φάση του πανελληνίου πρωταθλήματος».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ